23 / 04 / 2024

İzmir 3 yat limanı

İzmir 3 yat limanı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkanı Mehmet İşler, Avrupa'da yat limanlarının yetersiz olduğunu belirterek, İzmir'in 3 limanı taşıyacak kapasitede olduğunu söyledi.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

'Tiny house' yasağı mahkeme tarafından reddedildi!

İzmir'in Karaburun Belediye Meclisi tarafından ilçe sınırlarında 'tiny house' (tekerlekli küçük ev) konulmasını yasaklayan karar, İzmir 3'üncü İdare Mahkemesi tarafınca iptal edildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

İzmir Konak'ta 16.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 3. Sulh Satış Memurluğu, İzmir Konak'ta yer alan arsayı 16 milyon 500  bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

İzmir Bergama Belediyesi’nin tarım arazi satışlarına mahkemeden dur kararı!

İzmir 3. İdare Mahkemesi, AKP’li belediye yönetiminin aldığı satış kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İzmir Konak'ta 76.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 3. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8602 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 76 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de 15.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İzmir ili, Narlıdere ilçesi, 5025 Ada, 13 Parselde yer alan arsayı 15 milyon 500 bin TL'ye satıyor.

İzmir Karabağlar'daki imar planı davasında Mimarlar Odası haklı bulundu!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde olan bazı plan notlarının şehircilik ilkeleri, planlama esasları ve kamu yararına aykırı olması sebebiyle İzmir 3. İdare Mahkemesi’nce Mimarlar Odası haklı bulundu.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

İzmir 3 yat limanı Haberi

İzmir 3 yat limanı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkam Mehmet İşler, Avrupa'da yat limanlarının yetersiz olduğunu belirterek, sektördeki açığın  İzmir  tarafından kapatılmasını istedi. Başkan İşler Kordon, İnciraltı ve Karşıyaka'ya yapılacak yat limanlaınıın İzmir'i bölgesel bir yat limanı merkezi haline getireceğini kaydetti. Turizm sektöründe çeşitlilik sağlamak amacıyla çalışmalar yürütülen İzmir'de, ETİK Başkam Mehmet İşler tarafından 'yat limanı' önerisi geldi. İzmir'in yat bağlama açısından son derece müsait bir kıyı şeridine sahip olduğunu belirten ETİK Başkam İşler, "Yat turizminin olması için yeni marinalar gerekli. AB'de bulunan yat limanlan artık doldu. Doğu Akdeniz'de liman yapımı için büyük bir sıkıntı var. Verilen hizmet çok pahalı. Yat sahipleri bağlayacak yer bulamıyor. Kıyı yapıları nedeniyle yeni alanlar yaratamıyorlar. İzmir, Çeşme, Bodıtım ve Didim'in yapısı yat limanı yapılması için...