18 / 04 / 2024

İzmir Tepeköy sosyal market 2016

İzmir Tepeköy sosyal market 2016

Sosyal belediyecilikte adından söz ettiren Torbalı Belediyesi, İzmir'in en büyük sosyal marketi için inşaat çalışmalarına başladı.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

İzmir'de yıkılan binanın müteahhidinden şoke eden açıklama!

İzmir'i yıkan depremden sonra şoke eden bir paylaşım ortaya çıktı. Depremde iki bloğundan biri yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi Şerafettin Ağar, sosyal medya hesabından, "6.8 büyüklüğünde bir deprem İzmir'deki yapıların yarısını yıkıp geçer" ve "Mezarda oturuyoruz" demiş. 

Kocaeli Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Ambarlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi açıldı!

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde hizmet veren, içerisinde Yaşlı ve Engelli Merkezi ve Sosyal Yardım Marketi bulunan, Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi, Başkan Haşim Baltacı tarafından açıldı.

Malatya Yeni Köy Sosyal Tesisleri açıldı!

Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Darende Yeni Köy sosyal tesislerinin inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Niğde-Tepeköy yolu ne zaman bitecek?

Niğde ile Tepeköy arasındaki yol çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde-Tepeköy yol projesinin ne zaman biteceğini sordu..

İzmit Tepeköy Aile Sağlığı Merkezi yenilendi!

Kentteki yatırımlarına devam eden İzmit Belediyesi Tepeköy Mahallesi’nde yer alan aile sağlığı merkezini yeni yüzüne kavuşturdu.

İzmit Tepeköy sağlık merkezi yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde bulunan Aile Sağlığı Merkezi’nde bakım ve o narım çalışması yapıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu tamamlandı!

İzmit Belediyesi Tepeköy Mahallesi’nde hayata geçirdiği 150 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunun inşaatını tamamladı.

İzmir Tepeköy sosyal market 2016 Haberi

İzmir Tepeköy sosyal market 2016

Sosyal belediyecilikte adından söz ettiren Torbalı Belediyesi, İzmir'in en büyük sosyal marketi için inşaat çalışmalarına başladı. Tepeköy Mahallesi'ndeki 512 metrekarelik bir alanda kurulması planlanan Sosyal Market Projesinde; yardıma muhtaç aileler Torbalı Belediyesi tarafından kendilerine verilecek olan ve limiti belirlenen dijital kart ile önceliklerine göre ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Sosyal Markette paraya dair herhangi bir işlem yapılmayacak. Marketin raflarında bulunan gıda, giyim, temizlik ürünlerini alan ihtiyaç sahipleri dijital kartta yüklenen limitleri tutarında dilediği ürünü alabilecek. Torbalı Belediyesi'nce satın alınan yada farklı üretici firmalar, hayırsever vatandaşlarca bağışlanan ürünler raflarda sergilenecek ve parasal değerleri barkodlara...