25 / 04 / 2024

izmir toki projesi

izmir toki projesi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İzmir projesinin ihalesini 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için start verdi. TOKİ İzmir projesinin ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İzmir'e TOKİ müjdesi!

Toplu Konut İdaresi'nin İzmir'de hayata geçireceği 2 bin konutluk projenin birinci etabı olan 700 konutun ihale süreci başlıyor.

Veysel Eroğlu:Emeklilere ve dar gelirlilere TOKİ çalışmaları başlatıyoruz!

EGEGEP hakkında düzenlenen toplantıda 2002 yılından bu yana İzmir'e yapılan 30,3 milyar TL'lik yatırımdan bahseden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 271 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 271 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu! 517 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 517 yeni konutu aman kaçırmayın...

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura programı! İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? İşte İzmir TOKİ Şubat takvimi!

İzmir TOKİ kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte İzmir TOKİ kura tarihlerine dair detaylar!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli! O ilçeye 98 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli... Sadece o ilçeye 98 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den '3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu' başlıklı haberler için flaş açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, "3 yıllık TOKİ projesi, yeni diye sunuldu" başlığıyla sunulan haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydederek flaş bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ kura çekilişlerine dair il il detaylar araştırılıyor. Nüfusun yoğu olduğu illerden biri olan İzmir’de kuraların ne zaman başlayacağı sorgulanıyor.

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

izmir toki projesi Haberi

izmir toki projesi

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İzmir projesinin ihalesini 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesinde yer alan son dakika bilgisine göre, toplam 759 adet konutun yer aldığı TOKİ İzmir Aliağa projesinde ayrıca 16 dükkan da yer alacak. 

İzmirli vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ İzmir projesi Aliağa ilçesi, Samurlu Mahallesi'nde yükselecek. Söz konusu projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilecek.

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Samurlu Mahallesi,  759 Adet Konut , 16 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 16 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet...