20 / 04 / 2024

İzmir Yeşilova yeni pazar yeri

İzmir Yeşilova yeni pazar yeri

İzmir'in Bornova ilçesi Yeşilova semtinde pazaryerinin sokakta kurulmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Pazarcıların mallarını sokağın ortasına atarak çamurla bulaşmasına tepki gösteren vatandaşlar, Bornova Belediyesi'nden yeni pazaryeri istedi.

LC Waikiki yöneticileri 74.1 milyon TL'ye 2 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Pamir Güçlü Dizdar, Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ve Şefik Yılmaz Dizdar, 74 milyon 175 bin 849 TL'ye gayrimenkul alanında iki yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Skoda'dan yeni nesil otomobil! Skoda Superb’in 4. nesli görücüye çıktı

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni 4. neslinin tanıtımını gerçekleştirdi. Skoda Superb'in dördüncü nesli görücüye çıktı. Yeni görünümün dışında daha fazla alan, konfor ve en son teknolojiyi ile karşımıza çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Yeşilova Invictus 2 lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Yeşilova Invictus 2 projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Yeşilova Invictus 2'de konut fiyatları kaç lira? İşte Yeşilova Invictus 2 projesi ile ilgili merak edilenler...

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!

Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilecek Kalamış Adalar projesiyle Maltepe'de 456 yeni konut inşa edilecek. Proje 432 milyon 848 bin TL'ye mal olacak.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 550 yeni konut müjdesi!

Rize'deki sel felaketiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'ye 550 yeni konut müjdesi verdi...

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi bugün!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi 19 Mart'ta!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İzmir Yeşilova yeni pazar yeri Haberi

İzmir Yeşilova yeni pazar yeri



İzmir'in Bornova ilçesi Yeşilova semtinde pazaryerinin sokakta kurulmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Pazarcıların mallarını sokağın ortasına atarak çamurla bulaşmasına tepki gösteren vatandaşlar, Bornova Belediyesi'nden yeni pazaryeri istedi. Pazaryeri olmadığı için pazarcıların mallarını sokak ortasına attıklarını belirten vatandaşlar belediyeden çözüm istedi. Cumartesi günleri 4076 sokağa kurulan pazar tezgahlarının hem trafiği olumsuz etkilediğini hem de hijyen açısından uygun olmadığını vurgulayan vatandaşlar, "Yağmur altında, betonla, çamurla temasta bulunan gıdaları alıyoruz. Bunları insanlara nasıl satıyorlar. Belediye pazaryeri yapmadığı için pazarcılar da mallarını böyle yerlere atıyor, biz de onları satın alıp yiyoruz. Belediye ise bu duruma göz yumuyor" diye konuştu.


MENEMEN OVASI GÖLE DÖNDÜ


İzmir ve Ege'nin önemli bir tarım potansiyeline sahip Menemen Ovası, altyapı yetersizliğinin kurbanı oldu. İzmir'deki altyapı eksikliği Menemen Ovası'nı da vurdu. Altyapı yetersizliği...