28 / 03 / 2024

İzmirde Nisan ayı konut satış verileri

İzmirde Nisan ayı konut satış verileri

İzmir'de, Nisan ayında konut satışları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48 arttı. Konutların yüzde 43'ü ipotekli satış olarak gerçekleşti.

ABD'de bekleyen konut satışları Nisan ayında yüzde 4,4 düştü!

Merakla beklenen rakamlara göre ABD'de bekleyen konut satışları Nisan ayında yüzde 4,4 oranında düşüş gösterdi.

ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı merakla beklenen yeni konut satışları rakamlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre, ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında azaldı.

İstanbul'da Nisan ayında 19 bin 260 konut satıldı!

İstanbul İstatistik Ofisi, Mayıs ayı Konut Satış Raporu'na göre; Nisan ayında İstanbul'da 19 bin 260 konut satıldı.

ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı!

Merakla beklenen ABD ikinci el konut satış rakamları açıklandı. Açıklanan son rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı...

ABD'de konut başlangıçları Nisan ayında azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Nisan ayında düşüş gösterdi.

Nisan ayında birinci el konut satışları arttı!

TUİK tarafından 2021 yılı Nisan ayında 95 bin 863 adet konut satışı yapıldı. Açıklanan rakamlara göre; Nisan'da 29 bin 212 adet konut da ilk defa el değiştirdi.

Karaman'da Nisan ayında 178 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, konut satış istatistiklerini 12 Mayıs 2021 tarihinde saat 10:00'da resmen açıkladı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Karaman'da Nisan ayında 178 konut satıldı...

İzmir'de Nisan ayında en çok konut hangi ilçede satıldı?

Geçtiğimiz hafta TÜİK tarafından Nisan ayı konut satış verileri açıklandı. Peki bu verilere göre İzmir'de kaç konut satıldı? İzmir'de en çok konut hangi ilçede satıldı? İşte ayrıntılar...

Nisan ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: "Nisan ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini yarın hesaplara yatırıyoruz." dedi.

Tüketici güven endeksi nisan ayında düşüşe geçti!

Tüketici güven endeksi, nisan ayında aylık bazda yüzde 7,5 azalışla 80,2 değerine düştü.

Son dakika! Merkez Bankası Nisan ayı Beklenti Anketi yayımlandı!

Merkez Bankası Nisan ayı Beklenti Anketi yayımlandı. 12 ay sonrası TÜFE beklentisi yüzde 10,47'den 11,26'ya, 24 ay sonrası TÜFE beklentisi de yüzde 9,18'den 9,55'e yükseldi.

2021 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında bulunan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı, böylece 2021 Nisan ayı kira artış oranları da belli oldu.

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı nisan ayında 1,35 milyar dolara geriledi!

İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi nisan ayı sonuçlarına göre; inşaat malzemeleri sanayisi Covid-19 salgınının olumsuz etkilerini fazlasıyla hissetti. Sektörün ihracatı 2020 yılı nisan ayında 1,35 milyar dolar seviyesine indi.

İzmirde Nisan ayı konut satış verileri Haberi

İzmirde Nisan ayı konut satış verileri

İzmir'de, Nisan ayında konut satışları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, İzmir'de geçen yıl Nisan ayında 5 bin 181 olan konut satışı, bu yılın Nisan ayında yüzde 48 artarak 7 bin 669'a yükseldi. Nisan ayında satışı yapılan konutların yüzde 43'ü ipotekli satış olarak gerçekleşti. İpotekli satışların, yüzde 33'ünü ilk satış satışlar oluşturdu. 



Habertürk...