26 / 04 / 2024

İzmirde terk edilmiş evde yangın çıktı

İzmirde terk edilmiş evde yangın çıktı

İzmir Kazımdirik Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayı bekleyen binanın bodrum katında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. itfaiye ekiplerince yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ucuz ev almak istedi! Başına gelmeyen kalmadı!

İtalya'da 1 yıldan fazla süredir az nüfuslu terk edilmiş bölgelerde yer alan evler 1 Euro'ya satılıyor. Ancak daha önce yaşanan sıkıntılar yeniden gündeme geldi...

İtalya'da 1 Euro'dan satılan evlerin şaşırtan gerçeği!

İtalya'da 1 yıldan fazla süredir az nüfuslu terk edilmiş bölgelerde yer alan evleri 1 Euro'dan satışa çıkardı.2019'da Sicilya'da bu evlerden birini satın alan vatandaş ev yüzünden zor zamanlar yaşadı.  

Ofisler terk edilmiş köylere mi dönecek?

Koronavirüs sürecinde normale dönüşle birlikte bundan sonraki 10 yıl içinde ofisler, tarımdan sanayiye geçiş dönemindeki köyler gibi terk edilmiş olacak ve “Orada bir ofis var uzakta” mı diyeceğiz?

Lujo Hotel'den Pina Adası açıklaması!

Serkoç Otelcilik’e ait Lujo Hotel Bodrum, atıl halde olan ve kaderine terk edilmiş Pina Yarımadasını 20 yıllığına kiraladı...

Mersin’deki metruk binalar yıkılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından terk edilmiş metruk binaların yıkım çalışmaları başladı.

İtalya Giambrone'de bedava ev fırsatı!

İtalya'da nüfus kaybıyla başa çıkmak için 1 euro'ya ev satan kasabaların sayısında artış yaşanıyor. Bu sefer Sicilya'ya bağlı Cammarata'nın belediye başkanı Vincenzo Giambrone çıtayı yükseltti. Giambrone, kasabadaki terk edilmiş evlerin ücretsiz verileceğini söyledi...

Kartal Belediyesi, metruk binaların yıkımına devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatı ile Kartal’da tehlike yaratan terk edilmiş binalar ve 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu bulunan binaların yıkım işlemleri sürüyor...  

Beyoğlu’nda terk edilmiş bina çöktü!

İstanbul Beyoğlu’nda kullanılmayan bir binanın belli bir bölümünde çökme meydana geldi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede binada çökme sırasında birinin olmadığı bilgisine ulaşıldı...

Akdeniz'de 5 ayda 15 metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi tarafından görsel kirliliğe neden olan terk edilmiş harabe halde bulunan yapıların yıkımı sürüyor. Akdeniz'de, geçen 5 ay içinde 15 adet terk edilmiş bina yıkıldı.

Afyonkarahisar'da tarihi binalar çürümeye terk edildi!

Afyonkarahisar’ı Bolvadin ilçesinde çürümeye yüz tutmuş terk edilmiş tarihi binalar vatandaşlar için büyük tehlike oluşturuyor. 

Kıbrıs Kapalı Maraş 42 yıl sonra açılıyor!

Lüks otomobillerin, pahalı evlerin, ülkenin en iyi plajlarının ve 7 yıldızlı otellerin bulunduğu 'Hayalet Şehir' Maraş, 42 yıldır terk edilmiş durumda. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümeti Maraş'ın açılması yönünde önemli bir karar aldı. 

İzmirde terk edilmiş evde yangın çıktı Haberi

İzmirde terk edilmiş evde yangın çıktı

İzmir Aliağa'da kentsel dönüşüm kapsamına alınan ve yıkılmayı bekleyen bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kazımdirik Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayı bekleyen binanın bodrum katında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı.İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince yapılan müdahalenin ardından kontrol altına alınan yangın söndürüldü. 



Aliağa Ekpres...