25 / 04 / 2024

izmit belediyesi arsa ihalesi

izmit belediyesi arsa ihalesi

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde yer alan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor.

İzmit'te 8 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'ndeki betonarme akaryakıt ve LPG satış istasyonu ve arsasını ihale ile satıyor. İhale 8 Ağustos'ta gerçekleşecek..

İzmit Gündoğdu'da 8 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'ne bağlı Yeşilova Mahallesi'ndeki Betonarme Akaryakıt ve LPG Satış İstasyonu ve Arsasını ihale ile satıyor...

İzmit Belediyesi 14 adet arsa sattı!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 24 yerin satışı için ihale düzenledi. Emine Zeybek başkanlığında gerçekleştirilen ihalede 24 yerin 14’ünün satışı gerçekleşti.

İzmit'te 37 adet arsanın satışa çıkarılmasına tepki gösterildi!

İzmit Belediyesi kendisine ait olan toplam 11 bin 776 metrekare üzerindeki 37 adet arsayı satışa çıkardı. Uzun süredir arsaların üzerinde ikamet eden ailelerden bazıları, ihale bedellerini yüksek bularak belediyeye tepki gösterdi

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 37 arsayı satıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyetindeki 37 adet arsayı, ihale yoluyla satışa çıkardı. İhale 28 Aralık Pazartesi günü saat 11.00’de olacak. 14 bin lira ile 1 milyon 100 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılan yerlerin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

İzmit Belediyesi'nden 1 milyon 700 bin TL'ye satılık arsa!

İzmit Belediye Başkanlığı'ndan İzmit Durhasan Mahallesi'nde 1 milyon 700 bin TL muhammen bedelle ticaret alanı arsa ihale ediliyor...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Kırıkkale'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi!

Kırıkkale ili, Merkez İlçesi, Fabrikalar Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kırıkkale Belediyesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliğine göre ihale edilecek. İsteklinin cirosunun 10 milyon TL’den az olmaması gerekiyor.

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

Talas Belediyesi arsa satışından 10.7 milyon lira gelir elde etti!

Kayseri Talas'ta, Talas Belediyesi'ne ait olan 16 parça taşınmaz, açık artırma usulü ile ihaleye çıkarıldı. Taşınmazlardan 4'ünün satışı yapılırken, 12 parça taşınmaz ise pazarlığa bırakıldı...

İzmit Belediyesi Encümeninde 12 yer kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı yapıldı.  Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapılan Encümen toplantısında 20 gündem maddesi konuşuldu.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

izmit belediyesi arsa ihalesi Haberi

izmit belediyesi arsa ihalesi

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde bulunan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor. 

Mavi Kocaeli gaztesinde yer alan habere göre, arsanın tahmini bedeli 2 milyon 597 bin 80 TL olarak açıklandı. Tamamen boş olan arsa için ihaleye girecek olanların geçici teminat olarak 77 bin 913 lirayı belediyeye yatırması gerekiyor. İhalenin 2 Ocak 2019 tarihinde saat 11.10’da yapılacağı...