25 / 04 / 2024

Jan de Wit oteli Nerede

Jan de Wit oteli Nerede

Ege Bölgesi'nin dizayn oteli Jan de Wit (JDW) Marmaris'te kapılarını açtı. 70 odalı otel ilk yıl yüzde 60 doluluğa ulaşmayı hedefliyor.

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 6 milyon 457 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Jan Gehl: İstanbul kurtarılabilir!

Dünyanın en iyi şehir planlamacılarından biri olan Prof. Dr. Jan Gehl, Gazete Habertürk'ten Nalan Koçak'a konuştu. Prof. Gehl, “Bir şey yapılamaz hale gelmiş bir şehir görmedim. İstanbul kurtarılabilir. Mesele fiziksel koşullar değil, beyinler.” diye konuştu. 

Jan Olde Riekerink, Ataköy’deki evinin kirasını ödeyemedi!

Galatasaray'ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink'ün zor durumda olduğu anlaşıldı. Ataköy’de lüks bir daireye yerleşen Riekerink, evinin kirasını ödeyemedi. Sneijder hocasının ev kirasını ödedi.

Jan Nöther: Türkiye yatırım yapılmasını hak ediyor!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther,Türkiye'de OHAL kapsamında alınan önlemlerin uzun süreceğine dair endişesinin olmadığını söyledi. Nöther, "Bu ülke yatırım yapılmasını hak ediyor. Çok sayıdaki genel veri bunu söylüyor." dedi.

JDW Marmaris'te Jan de Wit Oteli'ni açtı!

Ege Bölgesi'nin dizayn oteli Jan de Wit (JDW) Marmaris'te kapılarını açtı. 70 odalı otel ilk yıl yüzde 60 doluluğa ulaşmayı hedefliyor.

Silver Gear Yapı ve İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silver Gear Yapı ve İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Jan Hendrik De Wit, R. Sebastiaan De Wit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu

Ataşehir'de boş arazi kalmayınca, primi komşu bölgeler kaptı!

Ataşehir'in finans merkezi olacağı tartışmalarıyla prim yapacak her gayrimenkul satıldı. Bu nedenle de Ataşehir'e komşu bölgeler Kayışdağı, Ferhatpaşa ve Şerifali prim yaptı. Şerifali'de arsaların metrekaresi bin 500 dolara kadar çıktı.

2008`de 27 bin kişi yeni evine taşınacak!

Sabah Emlak & Mortgage'den Ebru Erdoğan araştırdı! 2008'de 27 bin kişi yeni evine taşınacak!

Parkcity‘de 97 metrekare 97 bin YTL

383 konuttan oluşan Parkcity'de brüt 97 ile 177 metrekare büyüklüğündeki 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireler 97 bin 500 ile 247 bin 500 YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Yabancılara mülk satışına sınırın gerekçesi Resmi Gazete`de

Anayasa Mahkemesi'nin, yabancılara bazı koşullarda taşınmaz satışını öngören kanunun bazı hükümlerinin iptaline ilişkin kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

My World`de yüzde 12.5 peşinata 240 taksit!

Konut kralı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'deki My World projesindeki yeni finansman modelini açıkladı. Peşinatı yüzde 12.5'e düşüren Ağaoğlu, ilk taksiti de 6, 10 ve 13 ay sonra başlatıyor!

Veliefendi'de tekstil bitti, fabrika arazileri değerlendi

Ekonomist Dergisi bu hafta piyasaya çıkan sayısında büyük değişime hazırlanan Zeytinburnu'nu mercek altına aldı. Zeytinburnu'nda hangi arsaya? Ne inşa edilecek? İlçeyi nasıl bir değişim bekliyor?

Başkaşehir`de 64 bin 500 YTL`ye

Bahçeşehir'de Yapi Endüstrisi tarafından gerçekleştirilen Başkaşehir projesinde 300 konut satıldı. 49 bin 500 YTL olan en küçük konutların fiyatı 64 bin 500 YTL'ye çıktı.

Jan de Wit oteli Nerede Haberi

Jan de Wit oteli Nerede

Hollanda’da ‘Kapadokya Restaurant’ı işleten Veysel Oğuz, bu ülkedeki birikimini Türkiye’ye yatırıyor. Oğuz’un Jan de Wit (JDW) adıyla Marmaris’te faaliyete geçen otelinin, Ege Bölgesi’nin ilk dizayn oteli olduğu bildirildi. 70 odalı otel için ilk yıl yüzde 60 doluluk oranı hedefl enirken, 25 uluslararası acentayla çalışılacağı açıklandı. 


Otelin açılış töreninde konuşan JDW Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Oğuz, “Geçen yıl çıktığımız bu yolda, hedefl erimizin ilkini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla misafirlerimizin her zaman keyifli zaman geçirebilmesini sağlamak için ekibim ve ben her zaman hazır olacağız” dedi. Hollanda’da Kapadokya isimli bir restoran işletmeciliği de yaptığını belirten Oğuz, yeni faaliyete geçen otelle zincir marka olma yolunda ilerleyeceklerini sözlerine ekledi. 


Tüm çalışmalar 5 dilde yapılıyor 


Tesisle ilgili bilgi veren Genel Müdür Erdal Gezgen de...