10 / 05 / 2024

jeneratörlü konut tercihleri

jeneratörlü konut tercihleri

Elektriksiz birkaç saatin bile büyük sorunlara yol açtığı günümüzde kesintisiz enerji için jeneratör kullanımının önemi giderek artıyor. Elektriğe duyulan ihtiyaç gayrimenkul sektöründe de belirleyici rol oynuyor.

Murat Kurum'un 650 bin konut vaadine dikkat çeken The Economist: Seçimi deprem hazırlığı belirler!

The Economist, merakla beklenen 31 Mart yere seçimleriyle ilgili bir analiz yayımladı. Seçimlerin belirleyici unsurunun deprem hazırlığı olduğu kaydedilen haberde ayrıca Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un, 650 bin yeni konut vaadine vurgu yapıldı.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Konut tercihleri arasında artık elektrikli şarj istasyonu şart koşuluyor! İşte detaylar!

Elektrikli araç üretiminin ve kullanımının büyümesi tüketicinin talebinde değişiklik yaptı. Özellikle markalı olan projeler şarj sistemine kolay ulaşımı sağlıyor. Böylece ailelerin elektrikli araçlarına kolaylık sağlaması için şarj istasyonuna yakın konutlara yönelmesi bekleniyor.

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek olan toplamda 132 yeni konut için bu tarihe dikkat...

Gayrimenkul sektöründe ezber bozuldu! Konut tercihleri sil baştan! 

Gayrimenkul sektöründe, arsalara olan talep yükselirken, yatırım amaçlı gayrimenkul alımları farklı yatırım araçlarına yöneldi ve yazlık kiralama alışkanlıklarında da değişiklikler yaşandı. Yani sektörde resmen ezber bozuldu. İşte ayrıntılar...

BİM’de set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü!

BİM’in 28 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü. İşte BİM 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Deprem felaketi arsaya talebi katladı: Herkes deprem riski az olan yerlerde ev yaptırmak istiyor! 

Deprem sonrasında konut tercihleri de değişti. Deprem felaketi arsaya talebi katladı: Herkes deprem riski az olan yerlerde ev yaptırmak istiyor! 

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

jeneratörlü konut tercihleri Haberi

jeneratörlü konut tercihleri

Elektriksiz birkaç saatin bile büyük sorunlara yol açtığı günümüzde kesintisiz enerji için jeneratör kullanımının önemi giderek artıyor. Elektriğe duyulan ihtiyaç gayrimenkul sektöründe de belirleyici rol oynuyor. Özellikle son yıllarda ev alırken ya da kiralarken jeneratörü olan binalar daha fazla tercih ediliyor. Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, günümüzde jeneratörlerin inşaat sektörünün vazgeçilmez ögelerinden biri haline geldiğini söylüyor.


1994 yılından bu yana Türkiye’de kesintisiz güç için özel ürün ve hizmet çözümleri sağlayan Teksan Jeneratör gayrimenkul sektöründe pek çok önemli projeye katkı sağladı. Kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da önemli referanslara sahip olan şirketin ürünleri; 3. Boğaz Köprüsü, Varyap Meridian Projesi, Dumankaya Konsept Projesi, Sapphire AVM, Bostancı Dedeman Otel, Kozyatağı Hilton Otel,...