18 / 04 / 2024

Jolly Nero

Jolly Nero

İtalya'nın Cenova bölgesinde yer alan liman kulesi konteyner gemisinin çarpması ile yıkıldı...

O bankanın müşterilerine ilk ve son kez geri ödemesiz 2 bin 700 TL hediye! Az önce resmen duyuruldu!

Sonbaharın habercisi olan eylül ayına girdiğimiz şu günlerde Yapı Kredi’den bir tatil kampanyası daha geldi. Yapı Kredi, Jolly’den yapılacak alışverişlere toplamda 2 bin 700 TL Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.

Otel fiyatlarında artış olacak mı? Flaş açıklama

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Türkiye'deki mevcut durumu değerlendirdi. Vardar, otellerde geçtiğimiz seneye göre yüzde 60-70'e varan fiyat artışı olduğunu ancak bu yaz döneminde daha artış olmayacağını ifade etti.

A101'de 'Nero Tava Seti 3'lü bakır ve yeşil renk seçeneği ile sadece 179,95 TL!

a101 müşterilerine uygun fiyatlı ürünlerinin satışına devam ediyor. 10 Mart itibariyle satışa sunulacak olan 'Nero Tava Seti 3'lü ürünün detaylarını yayınladığı katalogda verdi. Peki 'Nero Tava Seti 3'lü setin özelikleri neler? İşte 'Nero Tava Seti 3'lü set ürünün ayrıntılar...

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Avcılar’da   350 bin TL sermaye bedeli İle  Haıtham S.H.Handı tarafından kuruldu.

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ozan Sarıkaya tarafından kuruldu.

DDG Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DDG Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50  bin TL sermaye bedeli ile Serap Eda Hüneroğlu tarafından kuruldu.

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Emaar Şubesi kuruldu!    

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Emaar Şubesi Üsküdar'da 5 milyon 341 bin 734 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Caffe Nero Bebek'te şube açtı!

Caffe Nero'nun yeni konseptte hazırlanan Bebek mağazası hafta içinde hizmete açıldı. Bebek'teki yeni mağaza toplamda 1.8 milyon TL'ye mal oldu...

Nero Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nero Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Parlak tarafından kuruldu.

Jolly Joker, İstMarina’ya geliyor!

Jolly Joker’in Anadolu yakasındaki ilk şubesi Kartal İstMarina, 19 Ekim Cuma günü Saat 22:00’de Hakan Altun’la kapılarını açıyor...

Caffe Nero, 50 mağazaya ulaştı!

Caffè Nero Group CEO’su Gerry Ford, “Türkiye bizim için çok özel, çünkü Caffé Nero olarak İngiltere dışındaki ilk yurtdışı mağazamızı 2007’de İstanbul’da açtık. Bugün İstanbul, İzmir, Ankara ve Yalova’da olmak üzere 50 mağazaya ulaştık." dedi.

Turizm yüzde 35 büyümeyi hedefliyor!

Türkiye'nin 2014 yılında 37 milyon turist ağırladığını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Turist sayısı 8-10 yılda 60 milyona ulaşacak" dedi.

Jolly Tur tatil ödüllü resim yarışması düzenliyor!

Jolly Tur'un Hayal Ediyorum Tatile Gidiyorum adlı resim yarışmasının altıncısı için başvurular başladı. Yarışma 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerindeki ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenecek.

Jolly Nero Haberi

Jolly Nero
Jolly Nero adlı i konteyner gemisinin çarpması ile büyük hasar alan İtalya'nın Cenova kentindeki liman kulesi yıkıldı. Gece saatlerinde meydana gelen kaza sonrası liman kullanılamaz hale...