20 / 04 / 2024

Kabataş projesi ulaşım

Kabataş projesi ulaşım

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi imar planı askıda!

İstanbul Beyoğlu ilçesi, Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 19 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

İşte 6 dev ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2023 hedefleri kapsamında ilk adımları atılan "dev projelerin" bazıları bu yıl hizmete girecek. İşte 6 dev ulaşım projesi...

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi için kamulaştırma!

İstanbul Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi ulaşım bilgilerine göre proje, Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında bulunacak. Detayları netlik kazanmayan proje yaklaşık 500 adet daireden oluşacak.

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım!

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Ümraniye'de inşa edilecek. Çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan proje İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yer alacak.

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne ( 15 Kasım 2014 tasdik tarihli plan itirazına) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Tüplü ulaşım projesi Hyperloop'un inşası 2016'da başlıyor!

Teknoloji milyarderi Elon Musk'ın tüplü ulaşım projesi Hyperloop'un inşası 2016'da başlıyor. Hyperloop saatte 900 kilometre hızla ulaşım vadediyor.

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım!

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım bilgileri kapsamında proje, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Cathay Group imzası taşıyan proje konutların yanı sıra ofis ve ticari alanlardan oluşacak.

Concord İstanbul projesi ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Concord İstanbul Evleri 'nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Concord İstanbul projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Kabataş projesi ulaşım Haberi

Kabataş projesi ulaşım

Beyoğlu Kent Savunması (BKS) ve İstanbul Kent Savunması (İKS) adına konuşan Deniz Özgür, İBB’nin devasa Beton Martı projesiyle yıllardır sürdürdüğü usulsüz uygulamalarının çok ötesinde, sadece halkın ihtiyaç ve isteklerini değil, tüm yasal prosedürleri de göz ardı eden yeni bir dayatma türüyle hareket ettiğini iddia etti. Kabataş’ın kentsel, tarihi ve doğal dokusunun tahrip edilerek sadece rant hedefiyle en az 3 sene kapatılacağını belirten Özgür, İstanbul halkını hep birlikte Kabataş’ı savunmaya çağırdı. İKS adına basın açıklamasını okuyan Cihan Uzunçarşılı Baysal da, İBB’nin kendilerinin bir açıklama yapacaklarını öğrenmesinin ardından alelacele bir açıklamayla kent savunucularını provokasyonla damgalamaya çalıştığını söyledi. Baysal İBB'nin iki aydır proje ile ilgili sorulan soruları yanıtsız bıraktığını vurgulayarak belediyenin yapması gereken bilgilendirmeyi kent savunmalarının Kabataş’ta masa açarak ve sosyal medya...