25 / 04 / 2024

Kağıthane konut projeleri 2018

Kağıthane konut projeleri 2018

Gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen bazı bölgelerde yatırımlar sürüyor. İstanbul'un merkezine kolay ulaşımıyla öne çıkan Seyrantepe-Kağıthane de bu bölgeler arasında yer alıyor. Bu bölgede planlama, üretim ve satış aşamasında 38 proje bulunuyor.

Kağıthane'de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

İBB Kağıthane'deki toplu konut imarlı arsayı satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez'deki 256 metrekare büyüklüğündeki toplu konut imarlı arsayı satıyor...

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane'de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa'nın verilerine göre Kağıthane‘de konut fiyatları son 5 yılda yüzde 65 artış gösterdi. 

Seba Suites Kağıthane konut fiyatları!

Seba Suites projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon seçeneklerinde konutlara yer veriliyor. Seba Suites Kağıthane konut fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane'de konut fiyatları yükselişe geçti!

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

Kağıthane Tempo City Evleri konut fiyatları!

Kağıthane Tempo City Evleri konut fiyatları minimum 592 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı imzası taşıyan Tempo City projesinde konutların 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Tempo City Kağıthane konut teslimleri!

Tempo City projesi Sur Yapı tarafından iki blok olarak İstanbul Kağıthane'de hayata geçirildi. Projede konut fiyatları 658 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane'de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!

Gün geçtikçe artan kentsel dönüşüm ve konut projeleri kaçak hafriyat dökümünü artırıyor. Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde oluşan hafriyat kirliliği havadan görüntülendi.

Kağıthane konut projeleri 2018 Haberi

Kağıthane konut projeleri 2018

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre; İstanbul'da gayrimenkul sektörünün popüler yerlerinden biri olan Seyrantepe-Kağıthane aksında son yıllarda birbiri ardına projeler üretiliyor. Evyap Fabrikası'nın arazisinde Vadi İstanbul projesinin üretilmesiyle yıldızı parlayan bölge, Tahincioğlu'ndan Ağaoğlu'na, Ege Yapı'dan Nef'e kadar lüks markaların üssü haline geldi. Gayrimenkul sektöründeki durgunluğa rağmen bölgede planlama, üretim ve satış aşamasında 38 proje bulunuyor. Boğaz hattına ve Üçüncü Havalimanı'na yakın konumuyla dikkat çeken bölge, Mef Üniversitesinden İTÜ'ye kadar çevresindeki 15 üniversitenin varlığıyla da gelişimini sürdürüyor. Sheraton ve Radisson otellerinin bölgede açılma hazırlıkları da bölgenin gelişme potansiyelini ortaya koyuyor.

GELİŞİMİ SÜRÜYOR

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin lisanslı değerleme uzmanı Şeyma Şehirli, Seyrantepe-Kağıthane aksının çok sayıda ofis ve rezidans projesinin yer aldığı ve son yıllarda cazibesi artan bir bölge olduğunu söylüyor. Şehirli, bu bölgenin...