16 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir TOKİ başvuruları

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir TOKİ başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesi kapsamındaki 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Deprem korkusu konutta talebi villalara kaydırdı! Ev alacaklar deprem riskinin az olduğu yerleri seçiyor! 

Türkiye’yi hüzne boğan Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan depremleriyle konut alıcılarının tercihleri değişti. Konut alacaklar yüksek katlı binalar yerine, az katlıya yöneldi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem

AFAD'dan edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Yerin 11.72 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerden de hissedildi. İşte detaylar...

Deprem sonrası fırlayan çimento fiyatları ne kadar oldu? Güncel çimento fiyatları kaç TL? 9 Nisan 2023 çimento fiyatları

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında oluşan büyük yıkımlar sonrasında çimento fiyatlarına zam geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Güncel çimento fiyatları kaç TL?

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

‘Acil önlem alın! Göçük altından kurtardıklarımızı kaybedeceğiz’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 6 Şubat günü meydana gelen depremlerin ardından bölgede büyük bir salgın olduğu ve önlem alınmadığı takdirde kurtarılan vatandaşların hastalık nedeniyle kaybedileceği uyarısı geldi.

Büyük depremlerin ardından çok ilginç olay! O göl nasıl oluştu?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri ile Hatay merkezli depremlerin fay hattı üzerindeki incelemelerini tamamlayan Maden Tetkik Arama (MTA) ekipleri, bölgedeki ilginç bir gelişmeyi böyle aktardı.

Tüm detaylar belli oldu! İstanbul’un o ilçesi işte tam buraya taşınıyor!

yıkımlara neden olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da ilk güvenli bölgeye taşınmalar başlıyor…

Büyük tehlikeye dikkat! Deprem bölgesine ‘kanser’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli tarihi depremlerin ardından ortaya çıkan enkazın oluşturduğu atıklar için çevre sağlığı uyarılarının ardından bölge için bir de ‘kanser riski’ uyarısı yapıldı.

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı.

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir TOKİ başvuruları Haberi

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir TOKİ başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesinde 4 adet konuta yer veriliyor.

Konutların 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesi açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunuldu.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı TOKİ Maraş Pazarcık orta gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 31 Mart 2020 olarak belirlendi.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 212 bin 188 TL, en yüksek konut bedeli 240 bin 622 TL olarak belirlendi.

Peşinat bedellerinin 31 bin 828 TL ile 60 bin 155 TL arasında değiştiği TOKİ Maraş Pazarcık orta gelir grubu projesi için 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor. 

Peşinat oranının yüzde 15 ve yüzde 25 olarak belirlendiği TOKİ Maraş Pazarcık orta gelir...