26 / 04 / 2024

kahramanmaraş üngüt arsa ihalesi

kahramanmaraş üngüt arsa ihalesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Kahramanmaraş'ta 6 adet konut satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Türkoğlu ilçesi, Merkez Mahallesinde yer alan 6 adet konutu satıyor. Peki Kahramanmaraş Türkoğlu'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

İŞKUR açıkladı! En az ilkokul mezunu sürekli işçi alımı başladı! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları açıklanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sürekli işci alımı yapacak. Başvurular bugün başladı. Hemen başvurun...

Deprem konutları hızla yükseliyor! 6 ayda teslim edilecek!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde inşaat çalışmalarına başlanan ve hızla yükselen afet konutlarında 7/24 esasına göre çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

Kahramanmaraş depremlerinin ekonomik faturası ağır olacak! 150 milyar dolarlık finansmana ihtiyaç var!

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisine faturası ağır olacak. Yıkılan şehirlerin yeniden kurulması, konutların yapımı, depremzedelere sunulacak geçici barınma, iş ve istihdam destekleri nedeniyle 150 milyar dolarlık bir finansmana ihtiyaç duyulacağı tahmin ediliyor.

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Kahramanmaraş depremleri Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek? Depremin ekonomik faturası ne olacak?

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan peş peşe depremlerin Türkiye ekonomisine etkisi en çok araştırılan konular arasında. Uzmanlar, bu konuda çok farklı tahminler ileri sürerken, ekonomik faturasının 1999 depremine kıyasla daha sınırlı olacağı öngörülüyor.

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı.

Emeklilere yönelik flaş uyarı... Akbank, Yapı Kredi, ING Türkiye, TEB, Türkiye İş Bankası, Finansbank, Yapı Kredi

Emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarla ilgili flaş bir uyarı geldi. Promosyonda fiyatlar güncellendi. Emekli vatandaşların buna göre hareket etmesi gerektiği belirtildi.

kahramanmaraş üngüt arsa ihalesi Haberi

kahramanmaraş üngüt arsa ihalesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'te 10 buçuk dönüm arsasını ihale üzerinden satışa sundu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı ihale, açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek. 

Haber46'da yer alan habere göre, arsa satışı 10 Aralık 2019 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda yapılacak.

İhale ile ilgili şartnameler 200,00 TL karşılığında (şartname bedeli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına ödenecektir.) İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı-Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğünden alınabilir. Şartname bedeli ödemeyenler ihaleye katılamayacaklardır 

İhale İle İlgili Bilgiler: 

-Ada Parsel - 9378/1
-Yüz ölçümü (m²) - 10.564,90
-Beher m² fiyatı (TL) - 750 TL 
-Tamamının Muhammen Bedeli (TL) - 7.923.675,00 
-Geçici Teminat (TL) - 237.710,25 
-İmar durumu - MİA Max.kat:3 E=1.20 
-İhale türü - Kapalı teklif (35/a) 
-İhale Tarih ve Saati - 10.12.2019 14:15 
-Ödeme şekli - 1/2’si peşin geriye...