25 / 04 / 2024

kalekim fuar

kalekim fuar

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 24 - 28 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen 36. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, sektörde ilklere imza attığı yeni ürünlerini ziyaretçileriyle paylaşıyor...

Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Kalekim, Batimat Fuarı’nda teknik çözümleriyle fark yarattı!

Yapı kimyasalları alanında Türkiye’de açık ara birinci olan Kalekim’in Avrupa’da da 5’inci sıraya yerleştiğini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Bugün Kalekim markasıyla tam 70 ülkede, her yapıya özel teknik çözümler sunuyoruz” dedi.

Kalekim 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da yerini aldı!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, her yapıya özel teknik çözümler sunan yenilikçi ürünleri ile ‘38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da fark yarattı..

Kalekim ve Kaleseramik, Yapı Fuarı'na katılacak!

Kalekim, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 'nde düzenlenecek 38. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 'da yenilikçi ürünleriyle yer alacak.

Kalekim Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'a katılacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, sektörde ilklere imza attığı yenilikçi ürünleriyle yer alacak.

Kalekim, Yapı Fuarı’na katılıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, sektörde ilklere imza attığı en yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturuyor.

Kalekim teknik çözümleriyle Yapı Fuarı’nda fark yaratacak!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim, 37. Uluslararası Yapı Fuarı’na, yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran ürünleri ile katılıyor. Kalekim teknik çözümleriyle Yapı Fuarı’nda fark yaratacak.

Kalekim teknik çözüm yaklaşımıyla BATIMAT Fuarı’nda!

Fransa’nın başkenti Paris’te 4-8 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenen dünyanın en önemli yapı fuarlarından BATIMAT 2013’te yerini alan Kalekim; teknik yapıştırıcılar, havuz ürünleri, iç ve dış cephe boyalarını sektör profesyonelleriyle buluşturdu...

Kalekim BATIMAT Fuarı'nda!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, Paris’te düzenlenen BATIMAT 2013 Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı’nda sergilediği yenilikçi ürünleri ile büyük ilgi gördü. Kalekim, fuarda “teknik çözüm” yaklaşımıyla dikkat çekti...

Kalekim, 40. yılını kutluyor!

Kalekim, 36. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, sektörde ilklere imza attığı yeni ürünlerini ziyaretçileriyle paylaştı...

Kalekim, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 24 - 28 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen 36. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, sektörde ilklere imza attığı yeni ürünlerini ziyaretçileriyle paylaşıyor...

Paintistanbul Boya Fuarı'nda inşaat firmaları da yer alıyor!

Eylül ayında yapılacak olan “Paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi”nin sponsoru oldu. Boya ustaları Kalekim standında, boya hakkındaki son trendleri ve merak ettikleri tüm soruların cevaplarını öğrenebilecekler...

'Cami Donanımları Fuarı' başladı!

Bir caminin yapımında ve yenilenmesinde ihtiyaç duyulan bütün malzemenin sergileneceği ‘Cami Donanımları Fuarı' başladı

kalekim fuar Haberi

kalekim fuar

“Daima en iyi” sloganı ile sektöre kazandırdığı ürünlerle, tüketicilere ve sektör profesyonellerine her alanda çözümler sunmaya devam eden Kalekim, Uluslararası Yapı Fuarı’nda, ürünlerini “Kalekim”, “Kale” ve “Mavi Kale” markalarıyla 3 ayrı stantta sergiliyor.


Yapı sektöründe 40. yılını kutlayan Kalekim, ürün gamında yer alan yenilikçi ürünlerini “Çözüm” konsepti ile kullanıcılara anlatıyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar boyunca saat 12.00’den itibaren saat başı canlı uygulamaların yapıldığı Kalekim stantlarında, katılımcılara çözüm ve ürün tanıtımları yapılıyor.


Domanton ustaları fuarda

Sektörün önemli bir ihtiyacını karşılayan ve ilk olarak Kalekim tarafından geliştirilen yenilikçi ürün Betonart, fuarda Rus sıva ustalarının uygulamasıyla sunuluyor. Günde 7-8 uygulamanın planlandığı Kale Boya standında da birçok ürün bir arada kullanılarak dekoratif ve farklı desenler oluşturuluyor.


Kalekim’in yenilikçi ürünleri Yapı Fuarı’nda görücüye çıkıyor


Her yerde...