25 / 04 / 2024

kaman toki başvuruları

kaman toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kırşehir Kaman TOKİ son başvuru tarihi!

Kırşehir Kaman TOKİ son başvuru tarihi 22 Temmuz olarak belirlendi. Başvuru bedelinin 2 bin TL olarak belirlendiği projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru tarihleri!

TOKİ tarafından Kırşehir Kaman bölgesinde alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konutun başvuruları için son bir hafta. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru tarihleri...

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman TOKİ başvuruları!

Kırşehir Kaman TOKİ başvuruları 26 Eylül'de başlayacak. Projede toplamda 67 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları ne zaman başlayacak?

Toplamda 67 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvurular ne zaman başlayacak?

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuruları!

TOKİ Kırşehir Kaman altgelir başvuruları başladı ve 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Projede konut fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuruları!

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları başvuruları başladı ve devam ediyor. Fiyatların 140 bin 157 TL'den başladığı projede ödemelere göre 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kırşehir TOKİ Kaman projesi başvuruları 2016!

106 adet daireden meydana gelen Kırşehir TOKİ Kaman projesinde yer alan dairelerin başvuruları henüz başlamadı. İşte, Kırşehir TOKİ Kaman projesi başvuruları 2016 tarihi...

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksitlerin 320,69 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Konya Sarayönü Evleri 'nde 38 konut açık satışa sunuluyor. Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

kaman toki başvuruları Haberi

kaman toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. Projede toplam 112 adet daire bulunuyor.

Son başvuru tarihinin 29 Mart 2019 olarak belirlendiği TOKİ Kırşehir Kaman projesindeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Kaman projesinde en düşük konut bedeli 147 bin 39 TL,en yüksek konut bedeli ise 206 bin 639 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinat oranıyla konut sahibi olunabilen TOKİ Kaman projesi için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kaman projesinde en düşük peşinat bedeli 10 bin TL, en yüksek peşinat bedeli ise 41 bin 327 TL olarak belirlendi. Projeden 653,51 TL taksitle konut sahibi...