24 / 04 / 2024

karabağlardaki semt merkezleri

karabağlardaki semt merkezleri

Karabağlar Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde yeni semt merkezini hizmete açtı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini söyledi.

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı açıldı!

Fatih Belediyesi’nin 4’üncü semt konağı olan ve 6’ncı Bilgi Evi’nin de bünyesinde bulunduğu Hırka-i Şerif Mahallesi’ndeki Keçeci Karabaş Semt Konağı hizmete başladı.

Karabağlar'da Refet Bele Taziye Evi, mescit ve semt merkezi açıldı!

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde Belediye ve Türk Kızılayı Derneği arasında yapılan protokol ile yapımı tamamlanan "Refet Bele Taziye Evi, Mescit ve Semt Merkezi" düzenlenen törenle açıldı.

Kocaeli Vezirçiftliği Semt Konağı'nda sona doğru!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ''Semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor. Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor.'' dedi.

Karabağlar Refet Bele Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Karabağlar'da Türk Kızılayı adına kayıtlı alana yapılacak Taziye evi ve Semt Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Refet Bele Taziye Evi ve Semt Merkezi 300 günde bitirilecek.

Karabağlar'a yeni semt merkezi!

Karabağlar Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde yeni semt merkezini hizmete açtı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini söyledi.

Kocaeli Başiskele Semt Konağı hizmete açılıyor!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin üçüncüsü olan Yeşilkent Semt Konağı dün saat 18.00'da hizmete açıldı.

Hatay semt şenliği başladı!

Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hatay Semt Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. İki gün sürecek şenlikte gün boyu resim sergileri, konserler, müzik dinletileri ve söyleşiler yer alacak.

Kütahya'daki Toki konutlarına semt pazarı kuruldu!

Kütahya Belediyesi, Akkent Mahallesindeki Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarına semt pazarı kurdu. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu,daha önce mahalle sakinlerine verdikleri pazar yeri sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Muhittin Selvitopu Karabağlar projelerini anlattı!

Yenigün TV'de yayınlanan 'Belma Şahaner ile Egenin Gündemi' adlı programın konuğu Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu “Gelişen, dönüşen, düzenli bir kent dokusu yaratmak, Karabağlar’ın en fazla buna ihtiyacı var” diye konuştu

Karabağlar Nevvar Salih İşgören Parkı imara açılmadı!

Belediye yeşili imara açmadı. Hak sahibi vatandaşlar, Karabağlar' ın Poligon Semti'ndeki Nevvar Salih İşgören Parkı'nın imara açılması için başvuruda bulundu. Karabağlar Belediyesi, yapılaşmaya izin vermedi

Muhittin Selvitopu: Plansız yapılaşmayı şansa dönüştüreceğiz!

Esendere Semt Meclisi tarafından düzenlenen ve aralarında Maliyeciler, Metin Oktay, Esenyalı, Adnan Süvari ve Şehitler mahallesi muhtar ve temsilcilerinin de yer aldığı toplantı Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi...

Ataşehir’de Kapalı Semt Pazarı büyük ilgi görüyor!

Ataşehir Belediyesi’nin Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarları yerine çağdaş sağlıklı yaşanabilir bir kent için yaptığı Kapalı Sabit Pazar, aynı zamanda bir model olma özelliği taşıyor.

karabağlardaki semt merkezleri Haberi

karabağlardaki semt merkezleri


Karabağlar Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi'nde yeni semt merkezini hizmete açtı. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini söyledi. Sevitopu, "Yeni hayata geçirdiğimiz semt merkezimizle burada yaşayan insanlarımızla doğrudan iletişim kurarak, biraraya geleceğiz. Onlarla farklı etkinliklerde buluşacağız. Semt merkezinde çeşitli kurs ve eğitimlerle vatandaşlarımıza daha yakından hizmet vereceğiz. Bundan sonraki amacımız bütün mahallelere birer semt merkezleri kurmak" dedi.

Başkan Selvitopu bölge halkının sıkça sorduğu bölgede ve Karabağlar genelinde ki kentsel dönüşüm için açıklamalarda bulundu. Seçim sonrasında yeni kurulacak hükümetle birlikte projelerin de net olarak ortaya çıkacağını belirten Selvitopu, "Bizim bakışımız bellidir, yerinde dönüşüm olmalıdır. Kimsenin yerinden yurdundan olmaması, hak ve adaletin sağlanarak herkesin kabul edebileceği bir proje ortaya konmalıdır. Vatandaşımızı hiçbir şekilde ranta kurban etmeyiz,...