26 / 04 / 2024

Karabük Safrabolu okul yatırımları

Karabük Safrabolu okul yatırımları

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı.

Karabük'teki kolonu çatlayan bina yıkılacak!

Karabük'te, bir kolonunda çatlak oluşunca boşaltılan 4 katlı apartmanın yıkılması kararlaştırıldı. Apartmanın kolonundaki çatlağı fark eden bina sakinleri, durumu ilgililere bildirmiş, binayı inceleyen ekipler, yıkılma tehlikesine karşı binadaki 9 daireyi

Mimarlar Karabük'te inceleme yaptı!

KARABÜK Oda yönet kilerinin tehdit edilmesine tepkili olan MimaHar Odası Ankara Şube yönetimi Karabüke destek açıklaması ve inceleme yapmaya Karabük Revizyon imar planının İptalinin andından Oda yöneticilerinin basın yoluyla tehdit edildi.

Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı.

Karabük Belediye Başkanı, imar planı ile ilgili konuştu!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Revizyon İmar Planı'nın iptaline ilişkin, "İtirazlarda doğrular var ama saptırma da var. Biz vatandaşımızın bir ev sahibi olması için uğraşıyoruz" dedi.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut inşa edecek!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Karabük'te imar planı protestosu!

Mahkeme kararıyla iptal edilen Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle mağdur olduklarını iddia eden Ergenekon Mahallesi sakinleri, durumu protesto etti. Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle 154 hanenin mağdur olduğunu belirtiliyor.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut yaptıracak!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Karabük Safrabolu okul yatırımları Haberi

Karabük Safrabolu okul yatırımları

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu projesi için düğmeye bastı.

TOKİ eğitim yatırımları kapsamında Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2021/229243 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi (Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi (Yazıköy İlkokulu) 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve...