26 / 04 / 2024

karabükün kurtuluş yıl dönümü

karabükün kurtuluş yıl dönümü

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın (kardemir) temelinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 79. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Mehmet Ali Şahin, "Yaptığımız mücadele basit bir terörle mücadele değildir. Bu bir nevi kurtuluş savaşıdır" dedi.

Vatandaşların 2030 yılı asgari ücret tahminleri!

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği beklediği asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Peki vatandaşların 2030 yılı asgari ücret tahmini ne? İşte Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

1942 yılında bir türlü sonuçlandırılamayan Eminönü Hanı için yıkım kararı verilmiş. Söz konusu yapının 1942 yılında yıkılması için çalışmalar başlatılmış.

Ziraat GYO'nun 4 gayrimenkulünün 2023 yıl sonu değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Tünel Binası, Fethiye Projesi, Cağaloğlu Binası, Taksim Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. İşte detaylar...

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Miras kalan gayrimenkulün 2023 yılı intikal ücreti ne kadar?

Miras bırakan kişinin malvarlığının tereke adı ile mirasçılara kalmasını ifade eden intikal ücretinin detayları belli oldu. Peki, Miras kalan gayrimenkulün 2023 yılı intikal ücreti ne kadar?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının iki yılın en düşük seviyesine gerilemesinin eylül ayında da değişmediğini açıkladı. Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de bir önceki aya oranla 0,1 puan düşüşle 121,5 puan oldu.

ABD'de kamu borcunun GSYH'ye oranının 2053 yılında yüzde 181'e çıkması bekleniyor!

ABD Kongresi Bütçe Ofisi (CBO), ABD'nin kamu borcunun gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) oranının 2029 yılında yüzde 107'ye ve 2053'te yüzde 181'e ulaşacağı tahmininde bulundu.

Altında alım zamanı! Fiyatlar düşünce fırsatı kaçırmayın! Bu yıl altın yeni rekorlar kıracak!

Belirsizlik ortamlarında en güvenli liman olarak yatırımcılar altına sığınıyor. ABD’de faiz artırımlarında sona gelindiği beklentilerinin kuvvetlenmesiyle altına olan talep yeniden canlanırken, uluslararası finans kuruluşları altının bu yıl rekor seviyelere ulaşacağını öngörüyor.

1 doların 2023 yılı sonunda ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

En çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun 2023 yılının sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Peki dolar kuru bugün ne kadar? Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

Emekli olmak isteyenlere son dakika müjdesi! Sigorta girişiniz bu yıllarda olan hemen baksın! 4 yıl erken emeklilik...

2000 ve sonrasında sigorta girişli olanların erken emekli şansı olup olmayacağı son günlerde sık sık araştırılıyor. Emekli olmak isteyenlere son dakika müjdesi! Sigorta girişiniz bu yıllarda olan hemen baksın! 4 yıl erken emeklilik...

karabükün kurtuluş yıl dönümü Haberi

karabükün kurtuluş yıl dönümü

KARDEMİR’in temelinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 79. yıl dönümü, Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunumu etkinlikleriyle başladı. Karabük Valisi Orhan Alimoğlu’nun çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Karabük’ün kuruluşunun 79. yıl dönümü dolayısıyla kent genelinde yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Vali Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, KARDEMİR Genel Müdürü Uğur Yılmaz ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. KARDEMİR’de 30 yılını aşan çalışanlara plaket verilmesinin ardından Kent Meydanı’nda devam eden törende ‘Kardemir’de hayat 7 gün 24 saat’ konulu resim sergisinin...