19 / 04 / 2024

Karacaören HES projeleri özelleştiriliyor mu

Karacaören HES projeleri özelleştiriliyor mu

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi.

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Motto Çanakkale, Celaloğlu İnşaat imzasıyla Çanakkale Karacaören'de inşa ediliyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 184 adet konut yer alıyor. Peki Motto Çanakkale'de hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören'de yer alan 11 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. 

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Evinize internet bağlatmadan önce bu haberi okuyun! TurkNet’in kampanyası:Onaylıyorum

Okulların açılması ile birlikte TurkNet'ten öğrencilere özel kampanya yolda! TurkNet bugün gerçekletirilen basın toplantısında Onaylamıyorum isimli yeni reklam kampanyasını halka duyurdu.  Bununla birlikte TurkNet öğrencilerin yüzünü güldüren yeni projeleri yolda.  

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Karacaören HES projeleri özelleştiriliyor mu Haberi

Karacaören HES projeleri özelleştiriliyor mu

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi. 


Burdur, ortak girişim şirketi kurarak ihaleye katıldı


Anılan şirket, yükümlülüklerini yerine getirmez ise ihaleyi 514 Milyon 900 Bin TL veren Bereket Enerji Üretim A.Ş. kazanacak. En yüksek 3. teklif ise Burdur Güç- Birliği A.Ş. tarafından verildi.


Özelleştirme Yüksek Kurulu kararı, Resmî Gazete’nin 24 Şubat 2016 Çarşamba gün ve 29634 sayılı baskısında yayımlandı.


Kararda şu bilgiler paylaşıldı:


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 10/12/2015 tarihli ve 8044 sayılı yazısına istinaden;

Kurulumuzun 15/06/2015 tarihli ve 2015/55 sayılı kararı ile özelleştirme programına alınan; Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Karacaören 1 ve Karacaören 2 Hidroelektrik Santralleri  ile bu Santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi amacıyla 09/11/2015 tarihinde...