19 / 04 / 2024

karaman pirireis mahallesinde satılık arsa

karaman pirireis mahallesinde satılık arsa

Karaman'da bulunan arsa ve fabrika binası 22 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Karaman'da 11.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman Ayrancı Belediye Başkanlığı Karaman ili, Ayrancı ilçesi, Dede Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Ayrancı Belediyesine ait arsa üzerinde 11 milyon 150 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Karaman Merkez'de icradan satılık fabrika! 3,9 milyon TL'ye!

Karaman Merkez Pirireis mahallesinde yer alan fabrika T.C Karaman İcra Dairesi tarafından 3 milyon 997 bin 165,00 TL bedelle satışa sunuluyor.

Karaman'da 22.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 3 mahallesinde yer alan 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Karaman'da 33.7 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman Merkez Hamidiye Mahallesinde bulunan 12 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 33 milyon 792 bin 312 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den Karaman Kırbağ'a 515 konutluk yeni proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Karaman'da yeni bir proje için düğmeye basıyor. TOKİ Karaman'daki yeni projesi merkez ilçesinde Kırbağ mahallesinde hayata geçirecek.

Karaman Sarıveliler’e meyve alım merkezi yapılıyor

Karaman’ın Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Turcalar Mahallesinde yapımı devam eden meyve ve kiraz alım merkezinin inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Samur, inşaat alanında şunları söyledi:

Karaman'da 15 bin kişilik stad için protokol imzalandı!

Karaman'a yapılacak olan 15 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi iç in,Belediye 57 bin metrekare alanı Gençlik ve Spor Bakanlığına bir protokol ile devretti.

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Karaman İli Merkez ilçesi sınırları içerisinde Küçüker İnşaat Taah. Mad. Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi Halkın Katılım Toplantısı 2 Nisan'da yapılacak.

Konya-Karaman hızlı tren projesi iki aşamada gerçekleşecek!

Hükümet, Konya - Karaman hızlı treniyle Nusaybin 'den Habur 'a kadar uzanacak dev bir projenin ilk ayağını hayata geçiriyor.

Azimet Karaman kimdir?

Mimar Azimet Karaman kimdir? Mimar Azimet Karaman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Azimet Karaman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Azimet Karaman...

TOKİ Karaman'da 428 adet konut satıyor!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Nisan'da saat 14:30'da yapılacak.

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı. Proje, Türk Telekom Grubu ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla tanıtıldı.

Türk Telekom'un akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

TÜRK Telekom Grubu Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da başlattı.Karaman’da trafikten sağlığa, kamu hizmetlerinden enerji tasarrufuna kadar şehrin tüm ihtiyaçları Akıllı KenTT Operasyon Merkezi’nden yönetilecek.

karaman pirireis mahallesinde satılık arsa Haberi

karaman pirireis mahallesinde satılık arsa

Karaman Pirireis Mahallesi 'nde bulunan 9 bin 979 metrekare alana sahip arsa ve fabrika binası 1 milyon 454 bin lira muhammen bedelle 22 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.


İlanı detaylı görüntülemek için