19 / 04 / 2024

kars havalimanının ismi ne

kars havalimanının ismi ne

Bakanlar kurulu tarafından Kars Havalimanının isminin “Kars Harakani Havalimanı” olarak değiştirilmesi kararı alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Üçüncü havalimanının açılmasına 40 gün kadar bir şey kaldı. Peki, Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Muş Havalimanı'nın ismi belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan Muş Havalimanı'nın yeni ismini kamuoyuyla paylaştı.

3. havalimanının ismi 29 Ekim'de açıklanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 3. havalimanının isim konusunda "İnşallah 29 Ekim'de hep beraber ismi öğreneceğiz, ondan önce herhangi bir isim telaffuz edilmesi ve ortaya konulması söz konusu değil." açıklamasında bulundu...

Ordu-Giresun Havalimanı'nın taş ocağına çöp tesisi kurulacak!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın dolgusu için taş çıkarılan ocağa çöp tesisi kurulacağı bildirildi

Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binası 28 Mayıs'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım, cumartesi günü Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binasını hizmete açacak. Pazar günü ise Cumhurbaşkanı ve Başbakan, İstanbul’un Fethi Kutlamaları'nda olacak.

Yeni Havalimanı'nın iç mimarisinde yerli ürünler kullanılacak!

Yeni Havalimanı’nın iç mimarisinde yerli ürünler kullanılacak. İGA CEO’su Akçayoğlu, “Fiyat ve hız olarak daha avantajlı ülkeler vardı ama biz zoru seçtik Yerli sanayici kazanacak” dedi

3. Havalimanı’nın asansörü Schindler’e emanet!

İsviçre merkezli yürüyen merdiven ve asansör üreticisi Schindler, Yeni Havalimanı'nın 648 parçadan oluşan yürüyen merdiven ve asansör tedariğini sağlayacak.

Yeni Havalimanı’nın yürüyen merdiven ve asansörü Schindler'den!

İsviçre Merkezli yürüyen merdiven ve asansör üreticisi Schindler, Yeni Havalimanı’nın yürüyen merdiven ve asansör tedariğini sağlayacak.

Üçüncü havalimanının yüzde 25'i tamam!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir: "Yeni havalimanının şimdiye kadar yüzde 25'ini tamamladık, 1,8 milyar avroluk da harcama yaptık" şeklinde ifadelerde bulundu.

Batman 1472 konutlarının ismi için anket yapılacak!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerindeki 1472 konut alanının ismi için Batman Emekliler Derneği, anket çalışması yapacak.

3. Havalimanı'nın Karadeniz sahiline liman geliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu üyesi Nihat Özdemir, 3. Havalimanını yaptıklarını, buraya gelecek yolcu ve araç sayısının belli olduğunu belirterek, 3. Havalimanı'nın Karadeniz sahiline liman yapmayı planladıklarını söyledi.

3'ncü havalimanının sahibi ortaya çıktı!

Ruznameci İbrahim Ağa’nın torunu olduğunu söyleyen 80 yaşındaki Selahattin Çalışır “3’üncü Havalimanı’nın yeri benim” diyerek dava açmaya hazırlanıyor. İstanbul’un yarısının kendisinin olduğunu iddia eden Çalışır, 60 yıldır dava üstüne dava açıyor.

Limak, Senegal AİBD Havalimanı'nı tamamlayacak!

Limak Yatırım, Summa ile birlikte Senegal'de,AİBD Havalimanının inşaatının tamamlanması ve işletilmesi işini aldı. Limak ve Summa, inşaatın geri kalan bölümünü 8 ayda tamamlamayı ve havalimanını devreye almayı planlıyor.

kars havalimanının ismi ne Haberi

kars havalimanının ismi ne

BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7298

Kars Havalimanının isminin “Kars Harakani Havalimanı” olarak değiştirilmesi; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 5/1/2015 tarihli ve 64 sayılı yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu’nca 26/1/2015 tarihinde...