28 / 03 / 2024

Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları telefon

Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları telefon

Daire alanlarının 38 ile 186 metrekare arasında değiştiği Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları projesinde yüzde 1 peşinat fırsatlarıyla hemen ev sahibi yapabiliyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Soyak Siesta Oxygen'de son 15 daire kaldı!

Karşıyaka'da inşa edilen Soyak Siesta Oxygen'de son 15 daire kaldı. Bayrama özel fırsatların sunulduğu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor...

Soyak Siesta Oxygen’de renkli açılış partisi!

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği projesi Soyak Siesta Oxygen, 28 Mayıs akşamı gerçekleşen renkli bir partiyle açıldı, İzmirliler keyifli vakit geçirdi.

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı!

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı. İzmir'de yer alan Soyak Siesta Oxygen projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 298 bin liradan başlıyor. Projede 30 aya kadar taksitte sıfır faiz uygulanıyor...

Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır!

Soyak Yapı İzmir Karşıyaka projesi Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır. Projede teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek.

Siesta Oxygen'den şimdi daire alın, Aralık'ta taşının!

7 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. Siesta Oxygen'den şimdi daire alın, Aralık'ta taşının.

Siesta Oxygen Karşıyaka fiyatları!

Daire seçeneklerinin 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. Siesta Oxygen Karşıyaka fiyatları 1+1 daireler 227 bin TL 'den başlıyor.

İzmir Siesta Oxygen iletişim!

7 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl 'i Karışıyaka 'da inşa ediliyor. İzmir Siesta Oxygen iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirtti.

Soyak Yapı Siesta Oxygen teslimleri!

İzmir İl 'i Karışıyaka'da yükselen projede 120 aya 0,77 faiz oranı ile taksit imkanı sağlanıyor. Soyak Yapı Siesta Oxygen teslimleri Aralık 2015 'te yapılması öngörülüyor.

Karşıyaka Siesta Oxygen ödeme seçenekleri!

Daire alanlarının 38 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Karşıyaka Siesta Oxygen ödeme seçenekleri kapsamında 12 aya 0,77 faiz oranı uygulanıyor.

Siesta Oxygen Karşıyaka satılık!

Ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya taksit imkanı sağlanan projede 600 adet daire yer alıyor. Siesta Oxygen Karşıyaka satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Soyak Yapı İzmir Siesta Oxygen ödeme bilgileri!

Soyak Yapı tarafından İzmir Karışıyaka'da hayata geçirilen Siesta Oxygen 7 blok şeklinde yükseliyor.Soyak Yapı İzmir Siesta Oxygen ödeme bilgileri kapsamında taksitler 6 ay sonra ödenmeye başlanıyor.

Soyak Yapı Siesta Oxygen satış ofisi!

Daire alanlarının 38 metrekareden başladığı proje İzmir İl 'i Karışıyaka 'da yükseliyor. Soyak Yapı Siesta Oxygen satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi.

Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları telefon Haberi

Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları telefon

İzmir Karışıyaka'da yükselen Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ortak yaşam alanalrı içerisinde Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları projesinde yüzme havuzu, açık hava terapi jakuzileri, seyir terasları,açık ve kapalı otopark, vitamin bar, sauna, özel peyzaj, fitness center, çocuk oyun alanı bulunuyor.


Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları projesinde dairelerin büyüklükleri 38 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede toplam 288 adet daire bulunuyor.


Karşıyaka Siesta Oxygen Konutları ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Projede yüzde 1 peşinat fırsatları da bulunuyor.


Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr

Tülay...