29 / 03 / 2024

Kartal Kule ne zaman teslim

Kartal Kule ne zaman teslim

5 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde tel blok halinde yükselen EA İnşaat Kartal Kule projesinde yer alan ofislerin fiyatları 450 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Kartal Kule'de Mayıs sonu itibariyle teslimlere başlanıyor!

Kartal Kule’ ye Türkiye Genel Müdürlüğü’nü taşıyacak olan REMAX’IN yanında Caribou Coffee ve büyük bir restoran işletecek olan Sardunya gibi kurumsal markalar da yerlerini aldılar.

Kartal Kule'deki 11 ofis 9.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Esentepe Mahallesi 4485 ada 14 parselde yer alan Kartal Kule'deki 11 ofisi 9 milyon 120 bin TL'ye icradan satıyor...

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Prava Kartal projesinde daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal projesi İstanbul Kartal'da Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 320 daireye yer veriliyor...

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi Özkartallar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

45 bin metrekare alanda yükselen AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

Kartal Teras Kule Dap fiyatları!

Teras Kule projesi Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Peki Kartal Teras Kule Dap fiyatları ne kadar?

Kartal Wings ne zaman teslim?

Toplam 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Kartal Wings ne zaman teslim?

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Toplam 451 konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşan Referans Kartal Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde inşa ediliyor. Peki Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Kartal Kule ne zaman teslim Haberi

Kartal Kule ne zaman teslim

Düşük aidat imkanı sunulan Kartal Kule projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. Kartal Kule projesi 5 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


EA İnşaat Kartal Kule projesi vip toplantı odası, büyük toplantı salonu, hobi odaları, fitness salonu, vitamin bar, mini market, eczane, kuaför, oyun/play-station odası, oto yıkama, vale-parking, banka ATM'leri, copy center gibi imkanlar bulunuyor.


EA İnşaat Kartal Kule ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşin, yüzde 20 teslimde ödeniyor. Taskitlerin 1 yıl sonra başladığı Kartal Kule projesinde 30 ay vadelendirme imkanı sunuluyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Kartal Kule ofis fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor. A plus ofis projesi olarak tasarlanan Kartal Kule ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Kasım ayı yanıtı veriliyor.


E-5 üzerinde yer alan Kartal Kule projesi...