25 / 04 / 2024

kartal pega ne zaman teslim

kartal pega ne zaman teslim

Uluslararası Fuar Alanına 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 28 ofis ile 11 ticari birim bulunuyor. Kartal Pega ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Ege Yapı Pega Kartal ne zaman teslim? 20 bin TL'ye kadar indirim!

Ege Yapı Pega Kartal ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Pega Kartal Rezidans'ta bayram boyunca 20 bin TL'ye kadar indirim sunuluyor...

Kartal Pega ne zaman teslim?

Fiyatların 212 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kartal Pega ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...

Kartal Pega nerede?

28 ay sonra teslim edilecek olan Kartal Pega nerede konumlandırılıyor, krokisi ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Kartal Pega teslim tarihi!

32 katlı rezidans bloğu ve 5 katlı ofis bloğunun yer aldığı Kartal Pega teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede fiyatlar 212 bin liradan başlıyor, 860 bin liraya kadar ulaşıyor...

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Prava Kartal projesinde daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal projesi İstanbul Kartal'da Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 320 daireye yer veriliyor...

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi Özkartallar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

45 bin metrekare alanda yükselen AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

Kartal Wings ne zaman teslim?

Toplam 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Kartal Wings ne zaman teslim?

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Toplam 451 konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşan Referans Kartal Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde inşa ediliyor. Peki Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kartal Referans Towers projesi 451 daire ve 800 metrekarelik ticaret alanından meydana geliyor.Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da konumlandırılan Referans Kartal Kordonboyu projesinde tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip. Peki Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?

kartal pega ne zaman teslim Haberi

kartal pega ne zaman teslim

European Property Awards tarafından 2014'te "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödülüne sahip olan proje toplam 200 adet daireden meydana geliyor. 


Kartal Pega projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 28 ofis ile 11 ticari birim de bulunuyor.


Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlayıp 204 metrekareye kadar yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede buhar banyosu, sauna, Türk hamamı, çocuk parkı, yürüyüş yolları, restoran ve kafeler, havuz, spor salonu gibi donatılar yer alıyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika, sahil yoluna 5 dakika, Tekno Park'a 10 dakika, Adliye Sarayı'na 5...