28 / 03 / 2024

Kartal SkyBlue daire tipleri

Kartal SkyBlue daire tipleri

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi tek blok olarak yükseliyor. Kartal SkyBlue İstanbul projesinde dairelerin teslim tarihi 14 ay sonra olarak planlanıyor.

SkyBlue Residence'ta 24 ay 0 faiz imkanı!

Kartal SkyBlue Residence'ta yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. SkyBlue Residence'ta yüzde 15'e varan peşin indirimler ve 24 ay vade farksız kolay ödeme avantajları sunuluyor.

Kartal'ın en elit projesi SkyBlue İstanbul Residence'ta cazip ödeme koşullarıyla!

Kartal lokasyonunun en elit projesi SkyBlue İstanbul Residence projesinde cazip ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor. Proje kapsamında daireler 4. kattan itibaren deniz görürken 25. katta Adalar manzarasıyla fitness keyfi sunuyor.

​SkyBlue İstanbul Residence'ta 2015 teslim konutlar 350 bin TL'ye!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal bölgesinde yükselen SkyBlue İstanbul Residence 28 katlı kuleden oluşuyor. SkyBlue İstanbul Residence Royal Group imzası ile hayata geçiriliyor. Proje teslimleri 2015 yılında gerçekleşecek.

SkyBlue İstanbul Residence Kartal'da 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

SkyBlue Residence, İstanbul Kartal bölgesinde yükseliyor. Daire fiyatlarının 350 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kartal SkyBlue Residence, Royal Group imzası taşıyor. Projenin 25. katında fitness merkezi bulunuyor.

Kartal SkyBlue Residence 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

28 katlı kuleden meydana gelen SkyBlue Residence, İstanbul Kartal bölgesinde hayata geçiriliyor. Kartal SkyBlue Residence 'ta daireler 350 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

SkyBlue projesinde daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Anadolu Yakası Kartal'da yükselen SkyBlue projesi 28 katlı kuleden oluşuyor. Proje 4 bin 850 metrekare arsa alanına sahip. SkyBlue projesinde daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışına devam ediyor.

SkyBlue İstanbul Residence'ta lansman satışlar başladı! 350 bin TL'ye!

Anadolu Yakası'ndaki önemli projelere imza atan inşaatın öncü kuruluşlarından Royal Group Kartal lokasyonundaki SkyBlue İstanbul Residence projesinde ön talep toplama dönemi ardından 1 Aralık itibariyle lansman satışlarına başladı.

Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi. Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra olarak planlanıyor.

İstanbul Kartal SkyBlue projesinde daireler 14 ay sonra teslim edilecek!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi tek blok olarak yükseliyor. Kartal SkyBlue İstanbul projesinde dairelerin teslim tarihi 14 ay sonra olarak planlanıyor.

Kartal SkyBlue İstanbul'da teslimler 14 ay sonra başlıyor!

Kartal SkyBlue İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 14 ay sonra yapılacak. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

SkyBlue İstanbul Kartal'da 14 ay sonra teslim daireler!

SkyBlue İstanbul Kartal projesi kapsamında teslimler 14 ay sonra yapılacak. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

SkyBlue İstanbul Kartal'da 14 ay sonra teslim daireler!

Kartal SkyBlue İstanbul'un inşaat alanı 15 bin metrekare olarak belirlendi. SkyBlue İstanbul Kartal'da yer alan dairelerin teslimlerinin 14 ay sonra yapılması planlanıyor. Proje Royal Group imzası taşıyor.

Kartal SkyBlue İstanbul'da konut teslimleri 14 ay sonra!

Kartal SkyBlue İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 14 ay sonra yapılacak. Proje kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor.

Kartal SkyBlue daire tipleri Haberi

Kartal SkyBlue daire tipleri

Kartal SkyBlue projesi arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi.


Kartal SkyBlue projesindeki dairelerin alanları 42 metrekare ile 171 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Kartal SkyBlue projesinde 1+1 daireler brüt alanları 75 metrekare olarak dizayn ediirken 2+1 daireler 145 metrekare, 3+1 195 metrekare, 4+1 270 metrekare brüt alanlara sahip.



Kartal SkyBlue satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kartal SkyBlue İstanbul iletişim

Telefon numarası:444 5 795

Web sitesi: www.skyblueistanbul.com

Tülay...