25 / 04 / 2024

Kartal SkyBlue teslim tarihi

Kartal SkyBlue teslim tarihi

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi. Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra olarak planlanıyor.

DKY Sahil Kartal Projesi teslim tarihi!

DKY Sahil Evleri'nde dairelerin fiyatları 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor. DKY Sahil Kartal Projesi teslim tarihi ne zaman?

Bumerang Kartal Özkartallar teslim tarihi!

Bumerang kartal projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. Bumerang Kartal Özkartallar teslim tarihi ne zaman?

Referans Kartal Towers teslim bilgisi!

Referans Kartal Konutları 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. İstanbul Kartal'da yükselen Referans Kartal projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim sağlanıyor...

Kartal IQ teslim tarihi!

İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde yükselen Kartal IQ Optimum Yatırım projesinde 110 adet daire ve ticari üniteler yer alıyor. İşte Kartal IQ teslim tarihi...

Kiler Referans Kartal Towers teslim tarihi!

Kiler Referans Kartal Towers projesinde ev fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Referans Kartal Towers projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Yakacık Hill Kartal Rezidans teslim tarihi!

Yakacık Hill Kartal Rezidans teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. Hill Kartal Residence projesinde ev fiyatları 225 bin liradan başlıyor...

Kale Daire Kartal Residence teslim tarihi!

Kale Daire Kartal Residence projesinde konut fiyatları 254 bin liradan başlıyor. Daire Kartal Residence projesi Kale Grubu'nun ilk konut projesi olma özelliğini taşıyor...

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi!

Konum bilgisine göre E-5 Yakacık Yolu'na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Lokasyona göre Sabiha Gökçen Havalimanı’ na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Peki Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Hill Kartal Evleri teslim tarihi!

Hill Kartal Residence'de konutlar 1+1'den dublekse kadar farklı şekilde tasarlandı. Projede fiyatlar 254 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Hill Kartal Evleri teslim tarihi...

DKY Kartal Business ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 331 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki DKY Kartal Business ne zaman teslim edilecek?

Kartal SkyBlue teslim tarihi Haberi

Kartal SkyBlue teslim tarihi

Kartal SkyBlue projesindeki dairelerin alanları 42 metrekare ile 171 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Kartal SkyBlue satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Kartal SkyBlue projesi Royal Group imzası taşıyor. Proje 4 bin 850 metrekare arsa alanında yükseliyor.


Kartal SkyBlue 4 oda 1 salon dairelerin alanları brüt 270 metrekare ve net 171 metrekare olarak belirlendi.


Kartal SkyBlue projesinde 1+1 daireler brüt alanları 75 metrekare olarak dizayn ediirken 2+1 daireler 145 metrekare, 3+1 195 metrekare olarak tasarlandı. 


Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri ne zaman?

15 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra olarak planlanıyor.


Kartal SkyBlue İstanbul iletişim

Telefon numarası:444 5 795

Web sitesi: