29 / 03 / 2024

kaş kaymakamlık lojmanı takas

kaş kaymakamlık lojmanı takas

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

Kaymakamlık sınavına giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu

Kaymakamlık sınavı giriş yerleri açıklandı. 2023 ÖSYM Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri sorgulama ekranından sınava girilecek yerler belirlendi. İşte haberin ayrıntıları...

Kaymakamlık sınavı 2023: ÖSYM kaymakamlık sınavı başvuru tarihi belli oldu! Son dakika...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru tarihi belli oldu. Peki 2023 kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilenler...

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

2023 Kaymakamlık sınavı ne zaman?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yılın Kaymakamlık Sınavı tarihini açıkladı. Yerlikaya, sınavla ilgili başvuru koşullarının yakında ilan edileceğini ifade ederken, adaylara çalışmalarına şimdiden başlamalarını önerdi. İşte sınavla ilgili son bilgiler haberin devamında... 

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

İstanbul bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran bayram sabahı kaçta kılınacak?

Kurban Bayramı’nın gelip çatmasıyla bayram namaz saatleri sorgulanıyor. İstanbul’da bayram namazı saat kaçta sorusuna Diyanet tarafından açıklama geldi. 28 Haziran’da olan Kurban Bayram namazı için saatler il ve ilçe şeklinde paylaşıldı. İşte İstanbul için açıklanan bayram namazı saatleri…

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

EYT'den faydalanamayanlar hemen bakın! EYT'yi az farkla kaçıran kısmi emeklilkten faydalanacak! Detaylar peş peşe geldi!

EYT'yi az farkla kaçıran vatandaşlar için kısmı emeklilik formülü gündeme geldi. Peki kısmi emeklilik nedir?

kaş kaymakamlık lojmanı takas Haberi

kaş kaymakamlık lojmanı takas

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, yaptığı yazılı basın açıklamasında Kaş'ta Kaymakamlık lojmanının 2 villa ile takasına ilişkin konuştu. Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre; Cavit Arı, Kaymakamlık lojmanının 2 villa ile takasının yanlış olduğunu, daha sonra karar verilen satışın ise ise daha yanlış olduğunu belirtti.

“HUKUKİ İŞLEM BAŞLATILMALI”

“İhalesiz yapılan bu takasın ciddi kamu zararına neden olmasının endişesi başta Kaş ilçemiz olmak üzere Antalya ilimizde ciddi kamuoyu tepkisine neden olmuştur” diyen Arı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“İlk başta yapılan takas işlemi yanlış iken şimdi villaların satılması daha da yanlıştır. Yapılması gereken lojman alanının geri kazanılması olup ilk olarak bu villaların satış işleminin durdurulması, kamu zararına sebebiyet veren kişiler kimse haklarında biran evvel idari ve adli soruşturma açarak lojman alanının kamuya...