19 / 04 / 2024

Kasr-ı İstanbul Sancaktepe teslim tarihi

Kasr-ı İstanbul Sancaktepe teslim tarihi

Kınaş ve Tunay Ortaklığı'nın Kasr-ı İstanbul Sancaktepe projesinde daire fiyatları 177 bin TL'den başlıyor. Kasr-ı İstanbul Sancaktepe projesinde daireler Haziran 2015 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Kasr-ı Lena Sancaktepe'de metrekaresi 6 bin TL'ye! Yeni proje!

Sancaktepe Metrosunun yanı başında hayata geçirilen Kasr-ı Lena Sancaktepe'de büyüklükleri 117 metrekare ile 202 metrekare arasında değişen 220 konut bulunuyor..

Resim İstanbul Sancaktepe ödeme planı!

Resim İstanbul Sancaktepe ödeme planı kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen proje 81 bin 433 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan proje İstanbul Sancaktepe'de, 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı!

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişen projede teslimler hemen yapılıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul'da 1+1'ler 222 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede daireler 222 bin TL'den başlıyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arsa alanına sahip.

Sancaktepe Evre Gedizler'de 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplama 443 daire yer alıyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede daire seçenekleri 1+0 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor.

Resim İstanbul Sancaktepe Babalar Günü kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Yenikapı 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe Babalar Günü kampanyası kapsamında yüzde50'si teslimde ödeme sağlanıyor.

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim!

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim için 444 86 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

Resim İstanbul Sancaktepe Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe Rezidans teslim tarihi olarak ilk etabının bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul'da 1+1'ler 222 bin TL'ye!

Ortadoğu Group imzasıyla yükselen Resim İstanbul projesi İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Sancaktepe Resim İstanbul'da 222 bin TL'ye 1+1!

Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesi İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 222 bin TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Sancaktepe'de 4.288 TL peşinatla 2+1!

Doğa İçinde Hayat, Ödeme Şartları Çok Rahat! sloganıyla kampanyasına devam eden Resim İstanbul Sancaktepe'de 2 oda 1 salon daireler için 4 bin 288 TL peşinat ödeniyor.

Resim İstanbul Sancaktepe'de 4 bin 288 TL peşinatla 2+1!

Doğa İçinde Hayat, Ödeme Şartları Çok Rahat! sloganıyla yüzde 1 peşinat kampanyasına devam eden Resim İstanbul Sancaktepe'de 2 oda 1 salon dairelerin peşinatları 4 bin 288 TL'den başlıyor.

Kasr-ı İstanbul Sancaktepe teslim tarihi Haberi

Kasr-ı İstanbul Sancaktepe teslim tarihi


İstanbul Sancaktepe bölgesinde yükselen Kasr-ı İstanbul projesi Kınaş İnşaat ve Tunay Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Kasr-ı İstanbul Sancaktepe projesi 105 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor.


Kasr-ı İstanbul Sancaktepe projesi 6 katlı 8 blok olarak tasarlandı. Kasr-ı İstanbul Sancaktepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Kasr-ı İstanbul Sancaktepe teslim tarihi Haziran 2015 yılı olarak belirlendi.


Sancaktepe Kasr-ı İstanbul projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılıyor. Kasr-ı İstanbul fiyat listesi 177 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kasr-ı İstanbul'da daire alanları 58 - 185 metrekare arasında değişiyor.


Sancaktepe Kasr-ı İstanbul projesinde kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna, playstation odası, toplantı odası, çocuk oyun alanları, kafeterya gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Kasr-ı İstanbul nerede?

Kasr-ı İstanbul adres : Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. Albayrak Sok. Sancaktepe...