19 / 04 / 2024

Kastamonu Küre toki kura satışları

Kastamonu Küre toki kura satışları

Başvuru süreci sona eren TOKİ Kastamonu Küre'de 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler kura yöntemiyle satışa çıkıyor. Peki TOKİ Kastamonu Küre kura çekimi nerede yapılacak?

Kastamonu Küre TOKİ Konutları kura!

Kastamonu Küre TOKİ Konutları kura çekilişi kapsamında 106 adet konut satışa sunuluyor. Proje Kastamonu Küre Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Kastamonu Küre TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kastamonu Küre'de 106 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Başvuruları sona eren proje alt gelir grubu kapsamında geliştiriliyor. Peki Kastamonu Küre TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Penpedağ tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 118 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Söz konusu projeyle Küre ilçesine tam 118 yeni konut inşa edilecek.

Dikkat! Bakanlıktan çok önemli duyuru! O ilaçlar bir defalık reçetesiz alınabilecek!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli yaşanan büyük depremlerin ardından alınan önlemlerden biri daha açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı duyuruda bazı ilaç ve tıbbi malzemelerin bir defaya mahsus olmak üzere reçetesiz olarak alınabileceğini açıkladı. İşte bakan

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

TOKİ Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edecek!

Uzun zamandır beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Kastamonu Küre Projesi’ne nasıl başvurulacak? İşte detaylar...

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

Es Küre İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Es Küre İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Yazar tarafından kuruldu.

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tüysüz tarafından açıldı.

Kastamonu Taşköprü TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kastamonu Taşköprü TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 14 adet konut bulunuyor.

Kastamonu Taşköprü TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Kastamonu Taşköprü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Kastamonu Küre toki kura satışları Haberi

Kastamonu Küre toki kura satışları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Küre Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen Kastamonu Küre Projesi'nde bulunan 106 tane daire kurayla satılıyor. 


TOKİ Kastamonu Küre kura çekimi nerede?

TOKİ Kastamonu Küre konut kurası bugün saat 14.00'de çekilecek. Kura satışları noter huzurunda, Küre Belediyesi'nin Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek olan projede sonuçlar açıklandığında Emlakkulisi.com'da yayınlanacak.


TOKİ Kastamonu Küre Evleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Tamamı 80 metrekare büyüklüğe sahip dairelerden oluşan projenin kura çekilişi için toplam 101 adet başvuru...