27 / 04 / 2024

Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi

Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi

Kastamonu'yu yeni bir sanayi sitesi kazandırılması için yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kuruluşunu tamamlayarak, üye almaya başladı.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

TOKİ Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 118 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Söz konusu projeyle Küre ilçesine tam 118 yeni konut inşa edilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

TOKİ Kastamonu projesinde son dakika! Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için son dakika müjde geldi. Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kastamonu projesi için tarih açıklandı! Tam 118 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesi için tarih açıklandı. Tam 118 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi

Kastamonu'yu yeni bir sanayi sitesi kazandırılması için yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi kurulusunu tamamlayarak, üye kaydı almaya başladı. 


Şimal Plaza'nın 8'inci katında yer kiralayan Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, düzenlediği basın toplantısında yürütülen çalışmaları değerlendirdi. 


14 kurucu üye ile S.S. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin kurulduğunu açıklayan Kurucu Başkan Mehmet Sirkecioğlu, "Kooperatifimiz faaliyete geçmiş olup 1 Ocak itibariyle üye kayıtlarına başlamış bulunmaktadır. Kooperatifimizin giriş aidatı 3 bin TL olarak, aylık ödemelerimiz ise ilk genel kurula kadar 2016 yılı Şubat ayından başlamak üzere 500 TL olarak devam edecektir. Taşlık köyü Açık Maslak mevkii üzerinde yeni sanayi kooperatifini yapmak için çalışmaya başlamış bulunmaktayız. Sanayi esnafı, sanatkarlarımız ve çalışan ustalarımızı...