24 / 04 / 2024

Katarlılar Kanal İstanbuldan ne kadar yer aldı

Katarlılar Kanal İstanbuldan ne kadar yer aldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Katarlıların Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldığını açıkladı. Peki Katarlılar Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldı?

Dolar neden yükseliyor? İşte perde arkası

TL'nin bugün dolar karşısındaki meydana gelen değer kaybı sadece bir günde yüzde 7'yi aştı. Bir kaynağa göre, TL’deki günlük gerilemenin yüzde 6'yı geçmesi üzerine döviz satışları kanalıyla müdahalenin devamına izin verildi.

Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul'la ilgili şok açıklama! Katarlılar ne kadar yer aldı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Katarlıların Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldığını açıkladı. Peki Katarlılar Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldı?

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Ankapark'ın belediyeye devredilmesine ilişkin duruşma yarın!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ‘Çinliler, Katarlılar istiyor, senede 10 milyon turist gelecek' diye inşa ettirdiği oyun parkı Ankapark'ın sonu iyi bitmedi. 

İstanbul Süleymaniye'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? 

İstanbul'un önemli semtlerinden biri olan Süleymaniye Mahallesi'nde 2018 yılında Katarlılar tarafından kentsel dönüşüm başlayacaktı. Fakat o günden bu yana çalışmalar için henüz bir adım atılmadı. 

Yatırımcılar Kanal İstanbul için sağladıkları ödenekleri nasıl geri alabilir?

Av. Devrim Nur Kayabalı, Cumhuriyet Gazetesi'nde Kanal İstanbul projesini kaleme aldı.

Kanal İstanbul'a bisikletli eylem!

Ya Kanal Ya İstanbul Koordinasyonu, Kanal İstanbul Projesi'ni protesto etmek için Avcılar'dan Küçükçekmece'ye kadar bisiklet sürdü. 

Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul projesi için ihale yapılacağını sık sık dile getiriyor. Peki Kanal İstanbul projesinde neler olacak? Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak? İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul'un 7 köprüsü 2.8 milyar dolara mal olacak!

Son zamanlarda Kanal İstanbul projesine ilişkin yapılan açıklamalar sıklaştı. Kanal İstanbul'un yapımına köprü ile başlanacağı açıklandı. Peki Kanal İstanbul için yapılacak köprülerin maliyeti ne? İşte ayrıntılar...

Kanal istanbul güzergahındaki arsa sahiplerinden tepki!

Çılgın proje Kanal İstanbul gündemden düşmüyor. Son günlerde yaz aylarda temelinin atılacağı açıklanan Kanal İstanbul projesinde çalışmalara hız verildi. Proje çevresinde gayrimenkulü bulunan vatandaşlar, gayrimenkullerinin yerlerinin kaydırılmasına ve küçülmesine tepkili...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağcılar’da vatandaşların evinde iftara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul hakkında vatandaşlarla sohbet etti. 

Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken anket!

Metropoll tarafından 28 kentte 1752 kişi ile telefon aracılığıyla Kanal İstanbul projesine ilişkin anket yapıldı. Anketin sonuçları ise dikkatleri çekti.

Kanal İstanbul güzergahındaki sit alanlarının koruması düşürülüyor mu?

1 Nolu Koruma Kurulu'nun gündemine, Kanal İstanbul projesinin güzergahında yer alan Küçükçekmece ve Avcılar arasındaki sulak alanın birinci derece olan sit korumasının, üçe düşürülmesi teklifi getirildi.

Katarlılar Kanal İstanbuldan ne kadar yer aldı Haberi

Katarlılar Kanal İstanbuldan ne kadar yer aldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Atatürk Havalimanı ve Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bakan Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı'nın kapanıp kapanmacağına açıklık getirirken, Katarlıların Kanal İstanbul'dan ne kadar alan aldığını da açıkladı.

Peki Atatürk Havalimanı kapanacak mı? Katarlılar Kanal İstanbul'dan ne kadar alan aldı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi'ye konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı temelinin 29 Mayıs tarihinde atılacağını dile getirerek, “Milletimize verdiğimiz sözler doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. 16 milyon İstanbullunun istifade edeceği şekliyle bu projeyi tasarladık. Önümüzdeki yıl da tamamlayıp açacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhuriyet’imizin yüzüncü yılında, İstanbul’un fethinin kutlanacağı bir günde, bu parkı İstanbul’umuza armağan edeceğiz" diye konuştu.

Ne kadar...