28 / 03 / 2024

Kavan Yapı konut projeleri

Kavan Yapı konut projeleri

Kocaeli'nde 10 bin konut yapan Kavan Yapı, Kadıköy'de bu yılın sonuna kadar 14 dönüşüm projesinde 500 daire hayata geçirecek. 100 milyon dolarlık maliyeti kendi özkaynağıyla karşılayacak.

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Manisa'daki depremde 305 ağır hasarlı konut tespit edildi! 

Manisa Valiliği, 22 Ocak'tan bu yana meydana gelen depremler sonrası yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edildiği bilgisini verdi...

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...

HEP İstanbul en iyi sürdürülebilir konut projesi seçildi!

Tekfen Gayrimenkul tarafından çevre dostu bir proje olarak hayata geçirilen HEP İstanbul, bu yıl Amerika’da düzenlenen ISBS2019 Sustainability Award - En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması’nda Sürdürülebilir Yapı–Konut Kategorisinde birinci seçildi.

Kavan Yapı konut projeleri Haberi

Kavan Yapı konut projeleri

Marmara depreminden bu yana Kocaeli'nde site kültürüne yönelik 10 bin konutu hayata geçiren Kavan Yapı, İstanbul'un en prestijli dönüşüm bölgesi olarak öne çıkan Bağdat Caddesi bölgesinde dönüşüm için kolları sıvadı. Bu yılın sonuna kadar Bağdat Caddesi, Suadiye, Şaşkmbakkal, Caddebostan ve Erenköy'deki 14 projede 500 dairelik kentsel dönüşüm faaliyetine girecek firma bunun için kendi özkaynaklarıyla 100 milyon dolarlık yatırım yapacak. 




DÖNÜŞÜMDE MİLYON LİRALIK TEMİNAT DÖNEMİ 

Kadıköy'ün merkezindeki kentsel dönüşümün oldukça maliyetli olduğunu anlatan Kavan Yapı CEO'su Şemsettin Kavan, "İstanbul'daki dönüşüm işlerinde 1000 liralık kiralar artık bitme noktasına geldi. Bağdat Caddesi'ndeki konut sahiplerine aylık 3-4 bin lira ve taşınma paralarını ödüyoruz. 50 dairenin aylık maliyeti 150 bin lirayı buluyor" diye konuştu. 



Şemsettin Kavan, bölgedeki dönüşümde müteahhitlerin hak sahiplerinin canlarını yaktığını belirterek, "Bunun için proje...