07 / 12 / 2025

kayseri hacılar sanayi sitesi temel atma töreni

kayseri hacılar sanayi sitesi temel atma töreni

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'da yaptıracak olan Kadın ve Gençlik Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Tören kapsamında ayrıca Hacılar Belediyesi tarafından yaptırılacak Sanayi Sitesi'ne de ilk harç kondu.

Ankara Hurdacılar Sanayi Sitesi'ndeki 257 dükkan hak sahiplerine teslim edilmeye başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Yenimahalle’de yapımına başlanan Hurdacılar Sanayi Sitesi projesinde 257 dükkan hak sahiplerine teslim edilmeye başladı.

İser Otomotiv, Weger Motorlu Araçlar ve Weger Otomotiv’in geçici konkordato süresi 2 ay uzatıldı!

Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi, İser Otomotiv ve Plastik Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Weger Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret A.Ş., Weger Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘nin konkordato sürecinde geçici mühlet süresini iki ay daha uzattı. 

ERA Motorlu Araçlar için 1 yıllık kesin mühlet verildi!

26 Mart 2025 tarihli duruşma ara kararıyla, ERA Motorlu Araçlar Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş.'nin mali sıkıntılarını çözmesi için 1 yıl süreyle kesin mühlet verilmesine karar verildi.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Belediye bu ilçede 28 arsa satacak! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 28 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 6 milyon TL'den başlıyor.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

O ilde 10 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Kayseri ili Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 19 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Asya Yılmaz ve Murat Memur ortaklığında kuruldu.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

kayseri hacılar sanayi sitesi temel atma töreni Haberi

kayseri hacılar sanayi sitesi temel atma töreni

Hacılar Meydanı'nda düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanısıra Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacüar Belediye Başkanı Doğan Ekici, OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. 

Mehter Takımı'nın konseri ile başlayan törende ilk konuşmayı yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, göreve başlayalı 13 ay olduğunu ifade ederek, "AK Parti'nin iktidardaki 13. yılı. Bizim de belediye başkanlığındaki 13. ayımız. 

Bu 13 ayda birçok önemli işe imza atarak Hacılar'm gelişmesi ve büyümesi için çalışmalar yaptık. Büyükşehir ile de el ele çalışmalar yapıyoruz. Kentsel dönüşüm konusunda hem Haseki Başkanımın hem de Çelik Başkanımın çok büyük desteğini gördük. İlçemize kazandırılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi için de özellikle teşekkür ediyorum" dedi. 


Daha sonra kürsüye...