19 / 04 / 2024

kayseri talas yer altı şehri

kayseri talas yer altı şehri

Kayseri'nin Talas ilçesinde tarihi konakların restorasyonu sırasında tesadüfen yer altı şehri çıktı...

Milli Emlak'tan 2 şehirde Nisan ve Mayıs fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde 15 konut ve 1 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat!

Kayseri'de yer alan 15 adet konut ve Kocaeli'de yer alan 1 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte o ihale ilanları ile ilgili detaylar...

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat: İmarlı 15 arsa satacak!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 144 metrekare ile 1.55 metrekare arasında değişiyor.

Belediye bu ilçede 28 arsa satacak! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 28 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 6 milyon TL'den başlıyor.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat: 20 arsa satacak!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 20 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak.

kayseri talas yer altı şehri Haberi

kayseri talas yer altı şehri
Kayseri'de tarihi konakların restorasyon çalışmaları esnasında tesadüfen yer altı şehri ortaya çıktı. Tahmini olarak 3. yüzyıla ait olduğu tahmin edilen yer altı şehrinde 650 metrekare kazı çalışması...