25 / 04 / 2024

keçibornu toki çekilişi

keçibornu toki çekilişi

Isparta Keçiborlu'da yükselen 2. etap TOKİ konutlarının kurası çekildi. Toplamda 156 konut inşa edilirken, çekilişle 121 adet daire sahiplerine teslim edildi.

TOKİ kura tarihleri takvimi belli oldu! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura tarihleri takvimi 2022 vatandaşların gündeminde bulunuyor. TOKİ kura tarihleri takvimi il il peş peşe çekilecek. Peki, 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekilişi 2022!

TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekilişi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekilişi 2022 ve proje detayları...

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki alt gelir grubu kura çekilişi!

TOKİ'nin 63 konut olarak hayata geçirdiği Kırşehir Kaman alt gelir gubu projesi kapsamındaki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Kırşehir Kaman Toki alt gelir grubu kura çekilişi...

Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut kurayla satılıyor. Peki Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap toki kura çekilişi nerede?

TOKİ Kocaeli Arızlı Alt Gelir kura çekilişi 7 Ocak'ta!

TOKİ Kocaeli Arızlı Alt Gelir kura çekilişi 7 Ocak'ta gerçekleşecek. Kura yerinin ve saatinin henüz belli olmadığı projede sözleşmeler 19 Ocak tarihinde imzalanacak. Projede toplam 24 tane daire yer alıyor.

TOKİ Arızlı Konutları kura çekilişi 7 Ocak'ta!

TOKİ Arızlı Konutlar için başvurular başladı. Kuruçeşme Arızlı bölgesinde aar gelirli ailelere yönelik yapılan, şimdiye kadar satılamayan 24 dairenin kura çekilişi 7 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap kura çekilişi!

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 151 adet daire bulunuyor. TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün yapılacak. Dairelerin 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 151 tane daire yer alıyor.

keçibornu toki çekilişi Haberi

keçibornu toki çekilişi

Isparta Keçiborlu ilçesinde yapımı tamamlanan 2. etap TOKİ konutları için dün çekiliş gerçekleştirildi. 156 konuttan toplam 121'i için noter huzurunda yapılan çekilişle evlerine kavuşan hak sahipleri büyük sevinç yaşadı. Belediye Başkan Vekili Ali Tütüncü, ilçeyi daha da geliştirmek ve hak ettiği yere getirmek adına farklı projelerle çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Keçiborlu ilçesine inşa edilen 2. Etap konutlar için dün kura çekilişi gerçekleştirildi. Toplamda 156 konut inşa edilirken, çekilişle 121 hak sahibi evine kavuştu. Keçiborlu Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen çekilişe Keçiborlu Belediye Başkan Vekili Ali Tütüncü katıldı. Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ise Ankara'da olduğu için çekilişe katılamadı. 


KEÇİBORLU'MUZU BAŞKA PROJELERLE DAHA DA GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Çekilişe konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Ali Tütüncü, Başkan Parlak'ın 2....