28 / 03 / 2024

keleşoğlu inşaat ve güneşli satış ofisi

keleşoğlu inşaat ve güneşli satış ofisi

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları 179 bin liradan başlayarak değişiyor. 214 daireden oluşan Ve Güneşli projesinde daire teslimleri bu yıl Kasım ayında yapılıyor...

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesinde konut satış fiyatları 282 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesinin Kasım 2014 yılında tamamlanması planlanıyor...

Ve Güneşli Evleri satılık!

Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya ortak girişimiyle İstanbul Avrupa YAkası Güneşli bölgesinde yükselen Ve Güneşli Evleri satIlık fiyat listesi bilgisi haberimizde yer alıyor..

Ve Güneşli Evleri satılık daire fiyatları!

Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya ve Keleşoğlu İnşaat girişimi ile yükselen Ve Güneşli Evleri satılık daire fiyatları ve ayrıntılı bilgiler haberimizde yer alıyor...

Ve Güneşli Evleri satış fiyatları!

Dairelerin sahiplerine Kasım 2014'te teslim edileceği Ve Güneşli Evleri satış fiyatları stüdyo dairelerde 172 bin 700 liradan başlıyor...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Karamanlıoğlu tarafından kuruldu.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Araç tarafından kuruldu. 

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

keleşoğlu inşaat ve güneşli satış ofisi Haberi

keleşoğlu inşaat ve güneşli satış ofisi


Ve Güneşli konut projesi Depar Teknik Yapı, Keleşoğlu İnşaat ve Teleset Mobilya tarafından inşa ediliyor. Ve Güneşli Evleri projesi 32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları öncesinde projeden bahsedelim. Ve Güneşli Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


Ve Güneşli Evleri projesinde daire teslimleri bu yıl Kasım ayı içerisinde yapılıyor. Ve Güneşli Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 42 metrekare ile 138 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları!


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyatları 179 bin liradan başlayarak değişiyor. Ve Güneşli Evleri projesi 214 adet daireden meydana geliyor. Ve Güneşli Evleri projesi 3 blok halinde yükseliyor.


Ve Güneşli Evleri projesi içerisinde sauna, fitness merkezi,...