20 / 04 / 2024

Kemalpaşa OSB fabrika arazisi

Kemalpaşa OSB fabrika arazisi

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 500 TL olarak belirlendi.

İzmir Kemalpaşa'da 46.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan fabrika ve arsasını 46 milyon 199 bin 75 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Kemalpaşa'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Kemalpaşa ilçesi, Ören Mahallesi 5967 parselde yer alan akaryakıt istasyonu tapulu arsayı 6 milyon 778 bin 566 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 679 konut ihalesi yarın!

İzmir Kemalpaşa İlçesi 1. Etap 679 Adet Konut, 13 Adet Ticaret, 1 Adet 9 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet T-8 Cami, 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu ve 1 Adet 16 Derslikli Ortaöğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kemalpaşa OSB'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 500 TL olarak belirlendi.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 679 konut ihalesi 17 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Kemalpaşa'da 679 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 17 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Kemalpaşa'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar mecliste!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Kemalpaşa TOKİ 2020 projesinde 560 adet 2+1 konut, 240 adet 3+1 konut bulunuyor.

Kemalpaşa'da 9.1 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Madenaltı Mevkii'nde bulunan çiftliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 193 bin 995 TL olarak belirlendi.

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kemalpaşa alt gelir için kuralar çekildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi kapsamında yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Kızılüzüm Köyü'nde yer alan fabrika binası ve arsası 10 milyon 133 bin 242,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kemalpaşa OSB fabrika arazisi Haberi

Kemalpaşa OSB fabrika arazisi

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı 30 milyon 500 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 27 Mart 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. KEMALPAŞA İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İzmir İl, Kemalpaşa İlçesi Ansızca Mahallesi 169 Ada, 2 Parsel, de kayıtlı taşınmaz, Taşınmazın tamamı borçlu adına kayıtlı olup tam hisse satışa çıkmıştır. Taşınmaz tapuda FABRİKA BİNASI VE MÜŞTEMİLATI OLAN ARSA vasfında geçmektedir. Taşınmaz Kemalpaşa Organize Saniye Bölgesi içerisinde kalıp imar işmellerinin tamamı KOSBİ tarafından takip edilmektedir. Taşınmaz tapu kaydında 36.509,68 metrekare yüzölçüme sahiptir. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinin 30/01/2020 tarih ve 0206 sayılı dosyamızda mevcut yazısına göre, 2. Etap Parselasyon imar uygulamasına...