29 / 03 / 2024

Kentplus Yalova proje fiyat listesi

Kentplus Yalova proje fiyat listesi

Kentplus Yalova proje fiyat listesi 346 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kentplus Yalova projesinde 36 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesinin ihalesi 8 gün sonra gerçekleştirilecek. Yalova TOKİ projesinde toplam 717 konut bulunuyor.

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalova Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Yalova Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

KentPlus Yalova projesinin ihalesi iptal edildi!

Konkordato sürecinde bulunan Emay İnşaat’ın 2016'da EPP’den aldığı dev ihale iptal edildi. Yalova’da yer alan 383 bin 500 metrekare arazi üzerinde 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek proje için yeniden ihaleye çıkılacak.

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Kentplus Yalova proje fiyat listesi Haberi

Kentplus Yalova proje fiyat listesi


TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle Emay İnşaat tarafından hayata geçirilen Kentplus Yalova projesi 383 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.


1+1, 2+1, 3+1 daire ve 5+1 villa seçeneklerinin sunulduğu Kentplus Yalova projesi, 163 blok olarak tasarlandı. Kentplus Yalova'da teslimler Aralık 2018'de yapılıyor.


Kentplus Yalova projesinde 1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanı yer alıyor.


36 ay sıfır faizle taksitli ödemelerin yapıldığı Kentplus Yalova projesinde 1.200 metrekare gölet, plaj, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, sağlık merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Kentplus Yalova proje fiyat listesi 1+1'lerde 346 bin TL'den, 2+1'lerde 580 bin TL'den, 3+1'lerde 638 bin TL'den, 5+1 villalarda 1 milyon 770 bin TL'den başlayarak değişiyor.



Web: http://www.kentplus.com/

Tel: 444 20 01

Gülcihan...