28 / 03 / 2024

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015

Kentsel dönüşüm sürecinde, devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Bu yardımlar arasında konut veya işyeri tahsisi ya da bankalardan kullanılacak krediler için faiz desteği yer alıyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015!

Kentsel dönüşümden yararlanarak anlaşma yolu ile tahliye edilen riskli binaların mal sahiplerine devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015..

Kentsel dönüşüm kredisi faiz oranları 2015!

2015 yılında kentsel dönüşüm kredisi bir bağımsız bölüm için en fazla 100 bin TL olarak kullanılabiliyor. Peki kullanılan kredilerin faiz oranları ne kadardır? İşte kentsel dönüşüm kredisi faiz oranları 2015...

2015 kentsel dönüşüm kredisi faiz değişikliği!

6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında kentsel dönüşümde hak sahiplerinin bankalardan kullanacağı krediler için faiz desteğine ilişkin karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nedir?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından bazı finansal haklar tanınıyor. Bu hakların başında faiz desteği geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nedir?

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Kentsel dönüşüm kredisi nedir, hangi bankalar verir?

Kentsel dönüşüm kredisi, Afet riski altındaki yapıların dönüştürülmesini öngören “6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun” kapsamındaki kredilerdir. Peki, Kentsel dönüşüm kredisini hangi bankalar veriyor? İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Vakıfbank'tan kentsel dönüşüm kredisi!

Ülkemizdeki afet riski altındaki yapıların güvenli hale getirilmesi için Vakıfbank tarafınca "Kentsel Dönüşüm Kredisi" devreye girdi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçen hafta kamuoyuna duyurulan "Kentsel Dönüşüm Kredisi"nin detayları tek tek açıklandı. Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detayları...

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

Kentsel Dönüşüm Kredisi 2023! Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi ne kadar?

Kentsel dönüşüm kredisi ayrıntıları merakla araştırılıyor. İşte Kentsel dönüşüm kredisine dair detaylar!

Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredilerine ilişkin yeni kararlar açıklandıktan sonra milyonlarca kişi kentsel dönüşüm kedisinin taksitlerini merak ediyor. Peki Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredisi yüzde 50 arttı! 

Artan inşaat maliyetleri ve gelen talepler üzerine kentsel dönüşüm kredilerinde bazı düzenlemeler yapıldı. Güçlendirme kredisi 160 bin liradan 240 bin liraya, dönüşüm kredisi 400 bin liradan 600 bin TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Kentsel dönüşümde riskli yapısını yıkarak yenileyenler avantajlı kredi fırsatlarından faydalanmak istiyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Kentsel dönüşüm kredisine başvuracaklar dikkat! Dönüşüm kredisi nasıl çekilir?

Erdoğan'ın imzasıyla kentsel dönüşüm limitleri değişti. Peki Kentsel dönüşüm kredisi nasıl çekilir? Cevabı haberimizde...

Kentsel dönüşüm kredisi 2022 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Alınan yeni karara göre kentsel dönüşüm kredisi 2022 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kredisi desteğinin artırılması sektörü canlandıracak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Genel Sekreteri Dr. Haldun Ersen, kentsel dönüşüm kredisi desteğinin arttırılmasına yönelik yazılı açıklama yaptı.

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015 Haberi

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl alınır?

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu'ndan yararlanmak için öncelikle  2 şart aranıyor. Bu şartlar; Binanız ya riskli alan ilan edilen bölgenin sınırları içerisinde olması gerekiyor ya da kendi başvurunuz sonucu riskli yapı ilan edilen bir binada oturuyor olmanız gerekiyor. 

Eğer bu iki şarttan biri sizin için uygunsa, kentsel dönüşümden faydalanabiliyorsunuz. 


Deprem için riskli alanda bulunan bir binanız varsa ya da başvurunuz sonucu binanız riskli ilan edildiyse, kentsel dönüşüm sürecinde binanızın yenilenmesi başlıyor.  Bu süreçte de devletin bazı yardımları için başvurmanız mümkün.


Kentsel dönüşümde devlet yardımları arasında, konut veya işyeri tahsisi ya da bankalardan kullanılacak krediler için faiz desteği yer alıyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl alınır?


Kentsel dönüşüm kira yardımından faydalanabilmek için kira yardımı başvuru dilekçesinin...