28 / 03 / 2024

kepez dokuma arazisi projesi 2015

kepez dokuma arazisi projesi 2015

AK Parti’li İşeri, Kepez’in, Antalya’nın parlayan yıldızı olduğunu belirterek, “19 ilçenin içerisinde yıldızı en çok parlayan yer Kepez’dir. Dokuma’yı halka açtığımız zaman Kepez’in çehresi değişecektir” dedi

Kepez'e 21 dükkanlık sahaf çarşısı inşa ediliyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği sahaf çarşısı sözünü tuttu. Dokuma Sanat Sokağı'na 21 dükkanın yer alacağı sahaf çarşısı yapılıyor. 

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

Antalya Dokuma'ya kimse dokunamayacak!

Başkan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası’nın, Antalya’ya kazandırılmasını, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin şeref madalyası bir işi olarak nitelendirdi.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Hakan Tütüncü: Kimse Dokuma'ya dokunamaz!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası alanına ilişkin koruma imar planının Kepez ve Büyükşehir Belediye meclislerinden geçtiğini belirterek, "Artık feriştahı gelse Dokuma'ya dokunamaz" dedi.

Dokuma'daki tarihi binalar güçlendiriliyor!

Kepez Belediyesi, Dokuma yerleşkesindeki tarihi fabrika binasını, geleceğe taşımak için güçlendiriyor.

Kepez Dokuma'daki tescillenen yapılar korunacak!

Taşınmaz kültür varlığı ilan edilen Dokuma Fabrikası Alanı içinde tescillenen yapılar ve alanlar imar planlarına da işlenerek tam korunacak.

Hakan Tütüncü: Dokuma'ya sadece halk dokunacak!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kimseye dokundurmadıkları Dokuma'nın yaşlanmış binalarını, geleceğe taşımak için itinayla güçlendirdiklerini söyledi.

Antalya Dokuma Park'taki fabrikalar yenileniyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Antalya’ya kazandırılan Dokuma Park’ta tadilat çalışmaları devam ederken alan, her gün yüzlerce kişinin akınına uğruyor

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası çevresi yapıları güçlendiriyor!

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası alanı içerisindeki tarihi binalarda, aslına uygun şekilde yapı güçlendirme çalışması başlattı.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Kepez Dokuma Fabrika binası güçlendiriliyor!

Kepez Belediyesi, bilim merkezi, tekstil müzesi ve çok amaçlı sergi salonu haline getireceği Dokuma Fabrika binasında güçlendirme çalışması başlattı.

kepez dokuma arazisi projesi 2015 Haberi

kepez dokuma arazisi projesi 2015

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Akdeniz Manşet’e konuştu. Kepez’in Antalya’nın parlayan yıldızı olduğunu belirten İşeri, “Kepez’de Ahatlı, Kültür’de yaşayan vatandaşımız ne ise bizim için Kızıllı’da, Odabaşı’nda yaşayan da odur ve eşit haklara sahiptir” dedi. Efsaneleşen başkanımız Menderes Türel ile siyaset yapmak herkese nasip olmaz diyen Yusuf İşeri, “Dünya lideri bir cumhurbaşkanımız, arı gibi, atom karınca gibi çalışan başbakanımız var. Kepez’i gecekondu görüntüsünden kurtaran Hakan Tütüncü ile siyaset yapmak gurur verici. Biz kucaklayan partiyiz, Kepez’i çok seviyoruz” diye konuştu. 


E.A- Siyasete nasıl girdiniz?

Y.İ- Bizler ticaretin içinden gelen insanlarız. 2000’li yıllarda Türkiye çok zor günler yaşamıştı. 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulmuştur ve ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganı ile yola çıkılmıştır. Bizler de bu partiye destek olmak, faydalı...