24 / 04 / 2024

Kerimoğlu Yapı adresi

Kerimoğlu Yapı adresi

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabey ve Recep Savaş Memiş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü' nde kuruldu.

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Şakaroğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakaroğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ainur Karımova tarafından kuruldu.

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli Kübra Çekiçoğlu tarafından kuruldu...

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çepnioğlu tarafından kuruldu. 

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tevfik Bereket tarafından kuruldu. 

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koca tarafından kuruldu. 

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Kerimoğlu Yapı adresi Haberi

Kerimoğlu Yapı adresi

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabey ve Recep Savaş Memiş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü'nde kuruldu.


Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) İNŞAAT a.6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu Kapsamında, Başta Belediyelere olmak üzere tüm resmi kamu kurum ve kuruluşlarına, özel kişi ve kuruluşlara, her türlü Mimari, İnşaat, alt yapı ve üst yapı projelerinde müşavirlik, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek, b. 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu Kapsamında, örnek çevre ve şehircilik projeleri geliştirmek, bu projeleri, belediyelere, tüm resmi kamu kurum ve kuruluşlarına, özel kişi ve kuruluşlara sunmak, tavsiye etmek, bu projeleri gerçekleştirmek için faaliyetlerde bulunmak c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak,...