24 / 04 / 2024

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabey ve Recep Savaş Memiş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü' nde kuruldu.

Eyuboglu Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyuboglu Yapı Mimarlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Kemkar Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kemkar Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kemhacıoğlu tarafından kuruldu.

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mustafa Özgür Mollaoğlu ve Tarık Keskin ortaklığında tarafından kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Rakıcıoğlu ve Savaş Rakıcı ortaklığında kuruldu.

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrehan Köroğlu ve Zülküf Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Baki Türkoğlu tarafından kuruldu.

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Kahvecioğlu ve Serhat Kahvecioğlu ortaklığında kuruldu.

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Arat tarafından kuruldu.

Samev Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samev Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kışlıoğlu tarafından kuruldu. 

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabey ve Recep Savaş Memiş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü'nde kuruldu.


Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) İNŞAAT a.6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu Kapsamında, Başta Belediyelere olmak üzere tüm resmi kamu kurum ve kuruluşlarına, özel kişi ve kuruluşlara, her türlü Mimari, İnşaat, alt yapı ve üst yapı projelerinde müşavirlik, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek, b. 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu Kapsamında, örnek çevre ve şehircilik projeleri geliştirmek, bu projeleri, belediyelere, tüm resmi kamu kurum ve kuruluşlarına, özel kişi ve kuruluşlara sunmak, tavsiye etmek, bu projeleri gerçekleştirmek için faaliyetlerde bulunmak c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak,...