27 / 04 / 2024

Kerimoğlu Yapı nerede

Kerimoğlu Yapı nerede

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabey ve Recep Savaş Memiş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü' nde kuruldu.

Ahu Aysal Kerimoğlu 30 milyon TL'ye yalı aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ahu Aysal Kerimoğlu'nun yeni aldığı yalı dairesine ilişkin yazdı. Peki Ahu Aysal Kerimoğlu nerede yalı aldı? İşte ayrıntılar...

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Torlakoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Torlakoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi Emre Turlak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tugay Kerimoğlu Alaçatı'da ev arıyor!

İzmir'de tatil yapan eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ve eşi Etkin Kerimoğlu Alaçatı'da ev aradığını bildirdi.

Karamanoğlu Yapı Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanoğlu Yapı Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hacer Ünal, Murat Çelikman, S. Oğuzhan Doğan ve İsmail Hakka İçoğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Mizanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Tavukçuoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Uğur Enver Güvenç tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kılıç, İsmail İli, Furkan Aka ve Samet İli ortaklığında kuruldu.

Çınaroğlu Yapı İnşaat Taahhüt Hazır Giyim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınaroğlu Yapı İnşaat Taahhüt Hazır Giyim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çınar tarafından kuruldu.

Uğurluoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kahraman Okuducu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sandıkçıoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçıoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Sandıkçı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kerimoğlu Yapı nerede Haberi

Kerimoğlu Yapı nerede

Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabey ve Recep Savaş Memiş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü'nde kuruldu.


Kerimoğlu Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) İNŞAAT a.6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu Kapsamında, Başta Belediyelere olmak üzere tüm resmi kamu kurum ve kuruluşlarına, özel kişi ve kuruluşlara, her türlü Mimari, İnşaat, alt yapı ve üst yapı projelerinde müşavirlik, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek, b. 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu Kapsamında, örnek çevre ve şehircilik projeleri geliştirmek, bu projeleri, belediyelere, tüm resmi kamu kurum ve kuruluşlarına, özel kişi ve kuruluşlara sunmak, tavsiye etmek, bu projeleri gerçekleştirmek için faaliyetlerde bulunmak c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak,...