20 / 04 / 2024

Kervansaray borç

Kervansaray borç

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den 2006'da kullandığı ve şirketin en büyük riski olarak nitelendirilen kredi borcunu devrettiğini açıkladı...

Kervansaray'dan Galeri Kristal borçlarının yapılandırılması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den alacak temlikiyle Galeri Kristal'e temlik olunan, temlik alacaklısı Galeri Kristal'e karşı borçların yapılandırılması ve tasfiyesi hakkında açıklama yaptı...

Kervansaray borç yapılandırması ve tasfiyesi için görüşmelere başladı!

Kervansaray Yatırım Holding, Galeri Kristal Tur. İnş. Paz. Ve Tic. A.Ş. ile borcun yapılandırılması ve tasfiyesi için görüşmelere başladı...

Artvin Borçka Yeniyol'da 2.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Artvin Borçka ilçesine bağlı Yeniyol Mahallesi'nde 8 bin 267 metrekarelik arsa 2 milyon 727 bin 956 TL bedelle 3 Kasım 2014 tarihinde saat 09:30'da ihale ediliyor.

Kat irtifakı sahiplerinin borçları nelerdir?

Kat irtifaklı tapu, henüz inşaatı başlamamış veya inşaat çalışmaları bitmemiş bir yapıdaki ev için, alınan tapu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kat irtifakı sahiplerinin borçları nelerdir?

Döviz cinsinden borçlanma faizinde indirim!

Bankaların bir hafta vadeli olarak TCMB'den son borçlanma imkanı faizleri yarından itibaren dolar için yüzde 10'dan yüzde 7,5'e, avro için yüzde 10'dan yüzde 6,5'e indirildi.

Elektrik borçlarında ilk ödeme 31 Aralık'a kadar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kamu kurumları ve çiftçilerin TEDAŞ' a olan elektrik borçlarıyla ilgili, "İlk taksit ödemesi 31 Aralık'a kadar yapılacak" dedi.

Kervansaray Otelleri yurtdışına açılacak!

Kervansaray Otelleri Genel Koordinatörü Şahin Seval, Şişli’de bir otel açacaklarını belirterek, grubun Şanlıurfa başta olmak üzere Güneydoğu illerinde de yatırıma hazırlandığını belirtti. Kervansaray Otelleri yurtdışına açılacak...

Şile Ömerli Havzası Bıçkıdere, Kervansaray, Kömürlük köyleri imar planı askıda!

Şile Ömerli Havzası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı sınırları içerisinde kalan Bıçkıdere, Kervansaray ve Kömürlük Köylerine ilişkin imar plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan borç açıklaması!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, şirketin hakim hissedarı Global Yatırım Holding A.Ş ile olan borç ilişkisi bildirildi.

Kervansaray Grup 8. otelini İstanbul'da açıyor!

Hayatın içindeki tüm renkler sloganıyla işletilen Kervansaray Otelleri İstanbul'da yeni bir otel açacak. 1 Kasım'da yenilemesi başlayacak olan Kervansaray Lara için 7 milyon dolarlık bir bütçe planlanıyor.

Borçka Karagöl turizme kazandırılacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü Artvin Şube Müdürlüğünce yürütülen Borçka Karagöl Tabiat Parkı imar Planı ve Uygulama Nazım Planları çalışmalarının ardından Artvin Valisi başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kervansaray Otelleri Doğu illerine yöneldi!

Turizm bölgelerinde 7 otel ve 5 bin yatak kapasitesiyle hizmet veren Kervansaray, diğer bölgelere de yayılma kararı aldı. 8’inci otelini İstanbul’da açacak olan Kervansaray’ın bir sonraki hedefinde ise Eskişehir, Afyon, Mardin ve Şanlıurfa var.

Kervansaray otel satın alma peşinde!

Türkiye’de 7 oteliyle turizm sektörünün her alanında faaliyet gösteren Kervansaray Otelleri, yeni yatırımlarla büyüyecek. Kervansaray Otelleri, İstanbul başta olmak üzere yurtiçinde ve yurt dışında otel satın almak için arayışa girdi.

Kervansaray borç Haberi

Kervansaray borç

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Aareal Bank riskinin devir ve temliki hakkında ve Kervansaray Lara Otel'in ihalesine ilişkin açıklama yaptı.

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den 2006'da kullandığı ve şirketin en büyük riski olarak nitelendirilen kredi borcunu devrettiğini duyurdu. 

Kervansaray Yatırım Holding'in en büyük kreditör ve alacaklısı Aareal Bank AG'ye 26 Kasım 2019 tarihi itibariyle 544 milyon 783 bin 266,28 TL (85 milyon 898 bin 153,05 Euro) olan borcu Galeri Kristal'e devredildi.

Geçen ay grup bünyesinde bulunan Lara ve Kundu otellerini Galeri Kristal'e kiraladığını da açıklayan Kervansaray Yatırım Holding, daha sonra Lara Oteli'nin Antalya 6. İcra Dairesi tarafından 495 milyon 50 bin 55 TL bedelle satışa çıkarıldığını da duyurmuştu.

Kervansaray Yatırım Holding'in Antalya'daki Kervansaray Lara Oteli'nin, Antalya 6.İcra Dairesi tarafından 6...