26 / 04 / 2024

kestanelike konteyner mı kuruldu

kestanelike konteyner mı kuruldu

Sapanca Belediyesi Gazipaşa Mahallesi kestanelik bölgesinde yaşayan roman vatandaşlar için TOKİ'nin yapacağı konutlar öncesinde orada yaşayan ve evleri yıkılacak olan vatandaşlara yıkımlar öncesinde 100 adet geçici konteyner koydu

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

Depremzedeler konteyner kentlerde kış şartlarıyla mücadele ediyor!

6 Şubat deprem felaketinin üzerinden 9 ay geçti. Bir senede kalıcı konutlara geçiş sözünün verildiği bölgede ise hâlâ enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları sürerken, konteyner kentlerde yaşayan depremzedelerin kış şartlarıyla mücadelesi başladı.

Konteyner nakliye şirketi Maersk, 3 bin 500 kişiyi daha işten çıkardığını duyurdu

Konteyner nakliye şirketi Maersk, küresel ekonomik yavaşlamanın tetiklediği talep azalması ve kapasitenin yükselmesi sebebi ile 6 bin 500 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Öte yandan firma önümüzdeki günlerde de 3 bin 500 kişinin daha işine son verileceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Kendi konteynerini kendin yap kampanyası: Depreme dayanıklı konteyner yapılar ne kadar? 

Deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle 6 Şubat'ta tekrardan yüzleşen Türkiye'de konteyner yapıların fiyatları ve kullanım özellikleri gündemde merakla sorgulanıyor. Peki, Depreme dayanıklı konteyner yapılar ne kadar? İşte detaylar...

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Özdemir tarafından kuruldu.

Konteyner evler sağlığa zararlı mı? Konteyner evin altına ne konur?

Konteyner evler son dönemin çok sık araştırılan yapıları arasında yer almaktadır. Bu yüzden bu yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Depremzedelinin çilesi bitmiyor! Konteyner kent yarışında fırsat oyunu

Kahramanmaraş depremi ardından bölgeye her kurum ve kuruluş can suyu olmaya devam ederken, deprem bölgesinde fırsatçılarda boş durmuyor.  TOBB ve odalar, TİM, DEİK, MÜSİAD ve birçok kurum konteyner kent oluşturuyor. Konteyner başına ücretler ise farklılaşıyor.

 Konteyner evlere depremden sonra yüzde 30 zam geldi! Bir konteyner ev 95 bin liraya çıktı!

Deprem sonrası barınmak için çadıra göre çok daha uygun ve sağlıklı bir çözüm olan konteyner ev fiyatlarına yüzde 30 oranında zam geldiği ortaya çıktı. Peki konteyner ev fiyatları neden arttı? İmalatçılar ne diyor?

Türkiye İhracatçılar Meclisi bin konteyner ve prefabrik konut yapacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), depremden etkilenen vatandaşlar için  Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya'da toplam 1000 konteyner ve prefabrik konut yapacak.

İş dünyasından bir destek daha! MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD'ın depremden etkilenen vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta 1000 tane konteyner evi bulunan geniş kapsamlı Konteyner Kent kurulacağını açıkladı.

kestanelike konteyner mı kuruldu Haberi

kestanelike konteyner mı kuruldu


Sapanca Belediyesi Gazipaşa Mahallesi kestanelik bölgesinde yaşayan roman vatandaşlar için TOKİ'nin yapacağı konutlar öncesinde orada yaşayan ve evleri yıkılacak olan vatandaşlara yıkımlar öncesinde 100 adet geçici konteyner koyarak vatandaşın mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Danışmanı Enver Kılıç, "Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Roman vatandaşlarımız için gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. 

Sapanca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indiriyoruz. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız 150 yıldır yerlerinde yaşıyor tabiki yerlerinden ayrılmak kolay olmuyor. 

Bu süreçte hem vicdani olarak hem de hukuksal olarak hareket ederek yapılacak yıkımlar öncesi vatandaşlarımız için 100 adet konteynır koyarak öncelik olarak bu insanları o konteynırlara yerleştireceğiz ve ardından yıkımlar yapılacak. Kentsel Dönüşüm kapsamında öncelikli olarak sosyal konutlar tamamlanacak ve bu konteynırlarda yaşayan vatandaşımız o sosyal...