25 / 04 / 2024

KEY ödemeleri son durum

KEY ödemeleri son durum

KEY ödemeleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e 3 soru sordu..

Emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi 2. taksit ödeme son tarihi ne zaman?

Yılda iki sefer ödemesi yapılan emlak vergisinin ilk taksit ödemesi mayıs ayında yapıldı. Buna göre, 1. taksit ödemelerinin ardından 2.taksit ödeme son tarihi gündemde yerini koruyor. Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? İşte emlak vergisi 2. taksit ödemeleri son tarihi ve ayrıntılar...

Kur Korumalı Mevduata verilen destek ekonomik yardımları yakaladı!

KKM’ye yapılan kur farkı ödemeleri son bir yılda 91,4 milyar lira oldu. Aynı dönemde yatırım, üretim, Ar-Ge, inovasyon, kalkınma gibi stratejik önem taşıyan faaliyetler için yapılan ödemeler toplamı ise 96,3 milyar lira olarak gerçekleşti.

Duyanlar duymayanlara söylesin! Başvuran herkes 1250 TL yardım alacak

Aile Destek Paketi ödemeleri son hızı ile sürüyor. Bu ay da yapılan ödemelere ait açıklama yapıldı. 1250 TL yardım için bir aileden sadece bir kişiye ödeme yapılıyor. İşte detaylar.

Aile Bakanlığı Destek Mayıs 2023 ödemeleri! Son dakika... Tek tek açıklandı!

Aile Bakanlığı'nın vatandaşlara yönelik destek ödemeleri hakkında pek çok soru var. Bunlardan biri de mayıs ayında ödemelerin hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili. Aşağıda detaylar yer almaktadır.

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere müjde! Hemen bu habere bakın!

Gereksinim sahibi ailelere destek ödemeleri son sürat devam ediyor. Hanenin gelir düzeyine bağlı tüm harcamalarına katkı sağlamak için devlet ödemelerini aksatmadan devam ediyor. Bakan Derya Yanık, çocuklu aileler için verilen destek ödemelerini açıkladı.

Bakanlık kolları sıvadı! Bu destek ödemesini duyanın nefesi kesildi

Bakanlığın destek ödemeleri son hız ile devam ediyor. Hane başına 2 bin 500 TL maddi destek sunmak için kolları sıvadı. Bu koşulları sağlayanlar 2 bin 500 TL destek alacak. Ayrıntılar haberimizde.

Destek ödemeleri peş peşe açıklanıyor! Şartlarınız uyuyorsa 800 TL alabilirsiniz! Bu habere hemen bakın

Aile ve Sosyal  Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile yapılan destek ödemeleri son hızıyla devam ediyor. Ekonomik olarak zor şartlarda yaşam mücadelesi verilirken bakanlıktan gelen destekler can suyu oluyor. Son olarak 800 TL ödeme yapılacağı söylendi.

Bir yıl boyunca her ay 1.250 lira verilecek! Hesaplara yatıyor! Aile Destek Programı 26 Ekim 2022

Aile Destek Programı’nın ödemeleri son zamanların en çok merak edilen konularından biri. Peki Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yattı mı? Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman verilecek? İşte detaylar…

12 ay boyunca 1.250 lira sizin olacak! Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak? 25 Ekim 2022

Aile Destek Programı ödemeleri son haftaların en çok araştırılan konularından biri. Peki Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Hesaplara bir bir yatıyor! 12 ay boyunca 1.250 lira verilecek! Aile Destek Programı 24 Ekim 2022

Aile Destek Programı ödemeleri son zamanların en çok merak edilen konularından biri. Peki Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar…

Hesabınıza tam 1.250 lira yatacak! Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman verilecek? Aile Destek Programı başvurusu…

Aile Destek Paketi ödemeleri, son zamanların en çok merak edilen konularından biri. Peki Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Başvuran ailelere 7 bin 200 lira verilecek! Siz de bu destekten yararlanabilirsiniz! Elinizi çabuk tutun

Toplam olarak 7 bin 200 Türk Lirası’na kadar verilebilecek Aile Destek Programı ödemeleri son derece merak konusu. Peki Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar? Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? İşte detaylar…

KEY ödemelerine ilişkin 3 soru TBMM gündeminde!

KEY ödemeleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e 3 soru sordu..

KEY ödemeleri son durum Haberi

KEY ödemeleri son durum


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, KEY ödemelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesi kapsamındaki soruların Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek tarafından yanıtlandırılmasını istedi.


"662 sayılı Bakanlar Kurulu kararı gereği KEY hak sahibi tespit işlemleri 30 Haziran 2014 tarihinde sona erdi. Son liste 30 Eylül 2014 tarihinde yayımlandı. Hak sahiplerine ödemelerde bulunuldu." şeklinde açıklamalarda bulunan Gürer konuya ilişkin 3 soru sordu.


Gürer'in soruları

1- Başvuru yaptığı halde süre geçtiği için KEY alamayan kaç kişi vardır? Alacakları toplam tutar nedir?


2- Adına ödeme tahhakkuk ettiği halde haberdar olmadığı için KEY alamayan kişi var mıdır? Varsa sayıları kaçtır? Bu kişiler için yeni bir hak tanınacak mıdır? Eğer varsa tutarı nedir?


3- KEY hak ettiği halde evraklarını tamamlayamadığı için alamayan kişi sayısı...