26 / 04 / 2024

Key ödemeleri süreci nedir

Key ödemeleri süreci nedir

11 Aralık 1986 tarihli ve 3320 sayılı Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun ile uygulamaya konulan key ödemeleri süreci nasıl işliyor?

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Yeniden Maltepe projesinde ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat'ın Tekel Evleri'nin yerinde inşa edeceği Yeniden Maltepe projesinde ön talep süreci başladı. 2015'in ikinci yarısında satışa çıkacak projede tüm bloklar ada ve deniz manzaralı tasarlandı.

Şile Green Village 2'de ön talep süreci devam ediyor!

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village'in ikinci projesi Green Village 2 Şile'de inşa ediliyor. Projedeki konutlar için ön talep süreci başladı.

Emlak Konut İstinye arsa ihalesinin dava süreci devam ediyor!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin iptali ve yürütmesinin durdurma davası devam ediyor. İhale süreci planlandığı gibi devam edecek.

DKY İnşaat Sultanbeyli Rezidans'ta ön talep süreci başladı!

Fatih Caddesi üzerinde Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde inşa edilecek olan DKY İnşaat Sultanbeyli Rezidans projesinde ön talep süreci başladı. Proje; 30 dönüm üzerinde mağaza, ofis ve konutlardan oluşacak.

ÇED süreci ne kadar sürer?

Yeni proje ve gelişmelerin çevreye olabilecek sürekli veya geçici potansiyel etkilerinin içine alacak şekilde analizi ve değerlendirmesinin yapılmasına ÇED süreci deniyor. Peki, Çed süreci ne kadar sürer?

Mon Reve Eyüp projesinde ön talep süreci başladı! Yeni proje!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Eyüp'te inşa edilecek olan Mon Reve projesinde ön talep süreci başladı. Projede 28 Şubat'ta ise lansman öncesi özel satış toplantısı yapılacak.

TOKİ Nevşehir konut teslim süreci bugün sona eriyor!

TOKİ Nevşehir projesi kapsamında yer alan 419 konutun 9 Şubat'ta başlayan teslim süreci bugün sona eriyor. Teslim işlemleri sırasında ortak gider avans bedelinin 1. taksitinin alınması planlanıyor.

TOKİ Düzce Çilimli 2. Etap sözleşme süreci bugün sona eriyor!

TOKİ Düzce Çilimli 2. Etap projesinde kura ile satışa sunulan 30 adet dairenin sözleşme süreci asil listede bulunan hak sahipleri için bugün sona eriyor.

İzmir Balçova Teleferik Tesisleri'nin ihale süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Nisan sonunda açmayı planladığı Balçova Teleferik Tesisleri'nin giriş bölümünü düzenleyecek yeni bir ihale süreci başlattı..

Riskli yapı tespit süreci 2015!

Kentsel dönüşüm, riskli yapılar üzerinde gerçekleşiyor. ekonomik ömrünü tamamlamış olan ya da yıkılma veya ağır hasar görme riski taşıyan yapılar riskli olarak değerlendiriliyor. İşte riskli yapı tespit süreci 2015..

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep süreci başladı!

Dumankaya İnşaat Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de hayata geçirdiği Adres Sancaktepe projesinde ön talep sürecine başladı. Ön talep süreci projede sınırlı sayıda daireler için geçerli olacak.

Key ödemeleri süreci nedir Haberi

Key ödemeleri süreci nedir

Key ödemeleri süreci!

Konut Edindirme Yardımı, 11 Aralık 1986 tarihli ve 3320 sayılı Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun ile uygulamaya konulmuş olup, KEY paraları, 3320 sayılı Kanunun 1. maddesinde belirtilen kişiler (aylıklarını 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ile 926 Sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 2914 Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve 2802 Sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununa göre almakta olan Devlet memurları ile diğer kamu görevlilerine kanunla veya kanunların verdiği yetkiye dayanılarak kurulan kuruluşlarda çalışanlara ve T.C. Emekli Sandığından emekli, adi malullük ve vazife malullüğü aylığı almakta olanlar, 10 veya 10′dan fazla işçi çalıştıran işyerlerinde çalışan işçiler, 506 Sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu ile aynı Kanunun geçici 20 nci maddesine tabi ve 23 Ocak...