25 / 04 / 2024

key ödemesi alamayanların yapması gerekenler

key ödemesi alamayanların yapması gerekenler

En son KEY ödeme listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor. Peki yapılan sorgulama sonucunda KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak? İşte yanıtı..

Mazot ve gübre destek ödemesi bugün hesaplarda! Çiftçiler hemen kontrol edin: 9 milyar TL yatıyor!

Bakan İbrahim Yumaklı, binlerce çiftçinin merakla beklediği mazot ve gübre destek ödemesinin hesaplara bugün yatırılacağını açıkladı. İşte o son dakika gelişmesi...

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemesi bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafınna yapılan son dakika açıklamasına göre, 168 milyon 957 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Emekliye son dakika müjdesi! 5 bin TL 29 Ekim ikramiye ödemesi yarın başlıyor!

Emekliye 5 bin TL ödemesinin yarın başlıyor. SGK ödemeleri 11-12-13 Kasım'da, Bağkur ödemeleri 14 Kasım'da yapılacağı açıklandı.

Çiftçilere 715,8 milyon liralık ödeme müjdesi! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada pancar üreticilerine 715,8 milyon liralık hasat avans ödemesi bugün yapılacağını söyledi.

Çiftçilere son dakika müjdesi! O ödemeler bugün hesaplara yatıyor! Tam 728 milyon 74 bin TL! 

Pancar üreticilerinin avans ödemesinde son dakika müjdesi geldi.  728 milyon 74 bin Türk Lirası tutarındaki avans ödemesi bugün itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. İşte detaylar...

Milyonların gözü okkalı zamda! Sosyal destek ödemelerine yeni ayda zam var mı? Yardım paralarında son gelişmeler...

Aile Destek ödemesi alanların gözü kulağı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal yardım paralarına zam gelecek mi, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Araç sahipleri aman dikkat! Ek MTV'nin ilk taksit ödemesi bugün son!

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren MTV ödemeleri ile ilgili son dakika haberi geldi.  Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ilk taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor.

MTV ödemelerinde son dakika kararı! Bu karar resmen aklınızı başınızdan alacak! Resmi duyuru yapıldı!

MTV ödemesiyle ilgili Denizbank’tan son dakika açıklaması geldi. Denizbank, MTV ödemelerinde 3 aya varan taksit ödemesi imkânı sağladığını duyurdu.

Çiftçiler müjde! Konya Şeker üreticilere 182 milyon lira avans ödemesi yapacak!

Konya Şeker üreticilere 182 milyon lira avans ödemesi yapağını bildirdi. İşte detaylar...

Tazminat alamayanların içi rahat olsun! O karar çıktı!

İstifa edip tazminat alamayanları ilgilendiren bir karar Yargıtay’dan çıktı. İşte işçileri ve patronları ilgilen haberin ayrıntıları!

Emekliler dikkat! Hemen buraya bakın, Garanti Bankası'ndan müjde gibi müjde!

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasında bir güncelleme yaptı. Banka, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya taahhüt eden müşterilere, toplamda 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Emeklilere geri ödemesiz 9 bin TL! Peş peşe açıklandı! Bu parayı hemen alın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasıyla beraber 2 milyondan fazla vatandaş başvurularını tamamlarken özel ve kamu bankaları emekli promosyon ödemesi kampanyalarını yeniledi. İşte, banka banka EYT emekli promosyon kampanyaları ve ödeme tutarlarına ilişkin ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı bombayı patlattı! 20 milyon TL destek ödemesi! Hesaplarınızı kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanlığı yeni bombasını patlattı. 20 milyon TL destek ödeme müjdesi geldi. İşte detaylar!

key ödemesi alamayanların yapması gerekenler Haberi

key ödemesi alamayanların yapması gerekenler

KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak?

3320 sayılı Kanun gereğince, memur, işçi ve bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. KEY ödeme listesi, Emlak Konut GYO tarafından açıklanıyor.


En son KEY ödeme listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor.


KEY yardımının süresi 180 ay olup; Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durduruluyor. 


Ancak, bunlardan yardım yapılma hakkını tekrar kazananlara, 180 aylık sürenin bakiye kısmı kadar yardım yapılmasına devam olunuyor.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabiliyor. Peki yapılan sorgulama sonucunda KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak?


KEY ödemesi alamayanlar..

Sorgulama sonucunda kimlik no ve yabancı kimlik numarası ya da vergi kimlik numarasının bulunmaması ya da KEY hak sahibi olduğunu ve ödeme...