25 / 04 / 2024

key ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi

key ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi

Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine 3320 sayılı kanun gereğinde konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY ödemesi kaç defa alınır? KEY ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi? İşte yanıtı..

2024 Mart aile destek ödemelerini bekleyenler bu tarihe dikkat! Destek paraları ne zaman yatırılacak? 

Sosyal destek ödemesi alan pek çok kişi 2024 Mart aile destek ödemeleri ile ilgili araştırma yapıyor. Peki 2024 Mart ayı aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Dul ve yetim aylığı alanlara flaş haber! 5 bin lira ikramiye yatacak mı? Kasım'a dikkat! 

Dul ve yetim maaşı ödemesi alan binlerce kişi, 5 bin liralık emekli ikramiyesinden faydalanıp faydalanamayacaklarını merakla araştırıyor. İşte dul ve yetim maaşı alanların bekledikleri o haber...

Çocuk desteği ve SED ödemesi alan hemen baksın! Kimin hesabına kaç TL yatıyor? Çocuk desteği, SED ödemesinde son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi aileler için yapılan çocuk desteği ve SED ödemesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki çocuk desteği ve SED ödemesi 2023 Eylül ne kadar? 

Hesaplarınızı hemen kontrol edin. Paralar hesaplara geçti

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşlar paraların hesaplara geçip geçmediğini merak ediyor. Konuyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı...

Aile Destek Ödemeleri mayıs ayında ne kadar yatacak? Hesaplar şaştı mı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşlar mayıs ayında hesaplara ne kadar para yatacağını merak ediyor. Aile Bakanlığı ödemelerinde hesaplar şaştı mı. Detaylar haberimizde...

Aile Bakanlığı'ndan suratları beş karışa çeviren açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşların suratını beş karışa çeviren bir açıklama geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamanın detayları haberimizde...

Evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı sorgulama Mayıs 2023! Kimler 4 bin 336 TL alacak?

Evde bakım maaşı alan binlerce vatandaş Mayıs ayına girilmesiyle beraber 'Evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı nasıl sorgulanır? 

Evde hasta bakana müjde! Sigortalı olma imkânı geliyor!

Evde yaşlı ve engelli yakınlarına bakan kişiler ve destek ödemesi alan kişiler sosyal güvenlik kapsamına alınacak ve yaşlı bakım sigortası hayata geçecek. Bu sayede engelli ve yaşlıya düzenli bakan ve bunun için evde bakım yardımı alan kişiler kısmi zamanlı olarak sosyal güvenlik çerçevesinde sayıla

Sosyal destek alanlar bu rakamlara göz atın! Tek tek açıklandı! Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası...

Sosyal destek ödemesi alan binlerce vatandaş, maaşların kaç lira olduğunu sık sık araştırıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası bu ay kaç lira oldu? 

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla sosyal destek ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile Destek Ödemesi ne kadar? Nisan ayında hesaplara ne kadar yatacak? Zam var mı?

Aile Destek Ödemesi alan vatandaşlar Aile destek ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığını araştırıyor. Son gelen bilgilere göre aile destek ödemeleri hesaplara yattı. Peki aile destek ödemeleri nisan ayında hesaplara ne kadar yatacak?

Sosyal yardım ödemesi alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Son dakika açıklaması yapıldı!

Emekli ikramiyesinin 2 bin lira olarak açıklanmasının ardından sosyal yardım ödemesi alanların da bayram ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu oldu. Sosyal yardım ödemesi alan ihtiyaç sahipleri ikramiye ödemelerinin kendilerine de ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor.

Aile destek, evde bakım ve engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi verilecek mi? Kimler bayram ikramiyesi alacak?

Emeklilerin heyecanla beklediği emekli bayram ikramiyelerine zam geldi ve 2 bin lira oldu. Sosyal yardım ödemesi alan vatandaşlar ise ikramiye ödemeleri alıp alamayacaklarını merak ediyor. Aile destek, evde bakım ve engelli maaşı alanlar bayram ikramiyesi verilecek mi? Kimler bayram ikramiyesi alac

key ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi Haberi

key ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi

KEY ödemesi kaç defa alınır?

3320 sayılı kanun gereğinde Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY ödemesi kaç defa alınır? KEY ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi?


Kanunun 1. maddesi gereğince KEY ödemeleri hak sahibine bir defaya mahsus olmak üzere yapılıyor. Konut Edindirme yardımım toplam 180 ay süre ile yapılıyor. Yardımdan yararlanma şartlarının kaybedenlere yardım yapılması durduruluyor. Bunlardan gerekli şartları yeniden kazananlara veya yardıma müstehak eşine, kalan süre için yardım yapılmasına devam olunuyor.


Konut edindirme yardımına müstehak olan Devlet memuru diğer kamu görevlileri ve çalışanlar ile işçilerden bağımsız konut sahibi bulunanların çalışır iken, bu Kanun'un 5'inci maddesinin (b) bendine göre yardımdan yararlanmaya hak kazandıkları süre içerisinde emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaları halinde ilgili...